ERDİM: 1 SAAT OKU, HAYATIN DEĞİŞSİN

Muhammediye Camii’nde Esenlerli kadınlara seminer veren Psikolojik Danışman Saliha Erdim, günde bir saat kitap okumanın insanın hayatını değiştireceğini söyledi.

ERDİM: 1 SAAT OKU, HAYATIN DEĞİŞSİN

 Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Esenler Kadın Buluşmaları programı kapsamında Psikolojik Danışman Saliha Erdim, Esenlerli kadınlarla bir araya geldi.


Turgutreis Mahallesi’ndeki Muhammediye Camii’nde gerçekleşen programa Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat ve çok sayıda kadın katıldı. Programda bir konuşma yapan AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, Esenler Kadın Buluşmaları programı hakkında bilgi vererek, Esenlerli kadınları alanlarında uzman ve herkese örnek olabilecek şahsiyetlerle buluşturmak istediklerini söyledi. Bu programların ilçenin her mahallesinde düzenleneceğini ifade eden İnat, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı faaliyetler hakkında da kısaca bilgi verdikten sonra konuşmasını tamamladı.


İYİ İNSAN OLUN


İnat’ın ardından seminer veren Psikolojik Danışman Saliha Erdim, bilginin önemine dikkat çekerek, öğrendiğimiz bilgilerle hayatımızı güzelleştirmemiz gerektiğini belirtti. Anne ve babaların çocukları ile iyi bir iletişim içerisinde olmalarının önemli olduğunu söyleyen Erdim, “Biz hayattan ayrıldığımız zaman çocuklarımız bizim izimizden gitsinler. Çocuklarımız, bizim ayak izlerimizi takip etsinler” dedi. Hayattaki bütün ibadetlerin Allah’a layık bir kul olabilmek için yapıldığını belirten Erdim, bunun için de iyi bir ahlak edinmek ve iyi bir insan olmak gerektiğini söyledi.


ÇOCUKLARINIZIN BAŞINI OKŞAYIN


Kitap okumanın önemine dikkat çekerek konuşmasına devam eden Erdim, günde en az 1 saat kitap okumakla herkesin hayatının değişeceğini kaydetti. Anne – çocuk ilişkisine de vurgu yapan Erdim, her kadının iyi bir anne olma şansı olduğunu belirterek, “Çocuklarınızla aranızda sevgi bağı kuruyorsanız gerisi önemli değil. Çocuklarınızın başını okşayın, onları bağrınıza basın. 

Çocuklar sevgiyi hak ediyor. Sokak tehlikelerle dolu. Eğer bir çocuk evde mutlu olmazsa, mutluluğu sokakta arar. Çocuklarımızın bizden başka kimsesi yok. Allah’tan merhamet isteyin. Katı kalpli olmayalım. Çocuklar analığı ve babalığı bizden öğrenecekler” dedi.

Erdim’in konuşmasının ardından program, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat’ın Psikolojik Danışman Saliha Erdim’e günün anısına plaket ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi. Programa katılan bütün kadınlara da günün anısına anahtarlık hediye edildi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209