Engellilerle Radyo Sohbetleri

Sultangazi Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nde engellilerle radyo programcılarını buluşturdu. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Radyo 7’nin tanınmış programcılarından Umut Öztürk, Ahmet Selim ve Mehmet Ercan engellilerle sohbet etti. Ahmet Selim ayrıca gitarıyla sevilen şarkıları seslendirdi.

Engellilerle Radyo Sohbetleri

Sultangazi Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engellilerle radyo programcılarını bir araya getirdi. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Sultangazi Belediye Başkan Yardımcılarından  Fevzi Dülger, Halil Sayın ile çok sayıda engelli ve aileleri katıldı. 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, engellilere yönelik düzenlenen etkinliklerimizle engellilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Engellilerin sosyal ve ekonomik hayatta karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade eden  Dülger, “Sultangazi Belediyesi olarak engellilerin sorunlarını çözmek ve onları sosyal hayatın içine katmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Engellilerimize iş imkanı sağlayacak projeleri hayata geçirdik. Sivil toplum kuruluşlarımızın da gayretleriyle engellilerimizi ekonomik hayatta var olmalarını sağlama gayretindeyiz. Engellilerimize maddi ve manevi desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Radyo 7 programcılarından Umut Öztürk, Ahmet Selim ve Mehmet Ercan engellilerle bir araya gelerek sohbet etti. Radyo programlarını sunarken karşılaştıkları ilginç ve komik anılarını engellilerle paylaşan radyo programcıları, engellilerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Radyo Programcıları Umut Öztürk, Ahmet Ercan ve Ahmet Selim, herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek;  “Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu nedenle engelli kardeşlerimizden ayrı sayılamayız. Ancak trafikte öyle şuursuzlar var ki asıl onlara engelli demek gerekiyor” ifadelerini kullandılar.

Radyo programcılarından Ahmet Selim programda ayrıca gitarıyla sevilen şarkıları seslendirdi.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209