Engelli Sevim’e Sürpriz Doğum Günü Partisi

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım engelli Sevim Daşkın’ın doğum günü partisine katılarak sürpriz yaptı.

Engelli Sevim’e Sürpriz Doğum Günü Partisi

 Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım engelli Sevim Daşkın’ın doğum günü partisine katılarak sürpriz yaptı. On aylıkken geçirdiği ateşli hastalık sonucu yatağa bağımlı hale gelen Sevim, on altıncı yaşına sürpriz doğum günü partisiyle girdi. Sağlık İşleri Müdürü Hilmi Bedir’in, Mamak Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti ekiplerinin, akraba ve arkadaşlarının katıldığı doğum günüpartisi Sevim’e moral oldu. Sevim’e hediyeler getiren Yıldırım, “Sevim’in ve ona büyük bir sabırla bakan annesinin azmi herkese örnek olmalı. Engellisine sahip çıkan toplum, gelişmiş toplumdur. 16.’ıncı yaşına giren Sevim’in nice seneleri ailesi ve bizlerle geçirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“O Hep Bebek ve Biz özel anneyiz”

Mamak Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri’nden faydalanan Sevim’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Yıldırım anne Arzu Daşkın’ı dinledi. Evladının 10 aylıkken geçirdiği ateşli hastalık sonucu yatağa bağımlı kaldığını söyleyen anne, kızıyla mimikleriyle anlaştığını belirtti. Anne Daşkın, “Yoğun bakımlarda sabahladım. Gecemi gündüzüme katıyorum. O hep bebek. Her dakikam onunla. Onunla gülüyorum, onunla eğleniyorum. Bizler özel anneyiz, özel insanlarız. Annelik kolay değil. Onun doğum günüyle hayat buluyorum, güç buluyorum. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 

“Bu hayatta benim ve kızımın da olduğunu kanıtladınız”

Evde Sağlık Hizmeti ekiplerince tedavisi de yapılan Sevime hediyelerini Başkan Yardımcısı Yıldırım verdi. Evde sağlık hizmetiyle bakım ve yardıma muhtaç birçok hastanın ayağına sağlık hizmetini götürdüklerini belirten Yıldırım, ekibimiz kimsesizlerin kimsesi olarak özveriyle çalışıyor diye konuştu. Kızının doğum gününde kendilerini yalnız bırakmayan Mamak Belediyesi ekibine teşekkür eden Arzu Daşkın, “Belediye Başkanıma bir sıkıntımız olduğunda arayıp ulaşabiliyoruz. Bize bir telefon kadar yakın. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bugün beni çok duygulandırdınız. Bu hayatta benim ve kızımın da olduğunu kanıtladınız” diye konuştu.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209