ENGELLİ DERNEKLERİYLE ‘BİRLİKTE YÜRÜYORUZ’

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Esenler’deki engelli dernekleriyle bir araya gelerek, “Birlikte Yürüyoruz” projesi hakkında bilgi verdi.

ENGELLİ DERNEKLERİYLE ‘BİRLİKTE YÜRÜYORUZ’
 Türkiye Beyazay Derneği ve Esenler Belediyesi organizatörlüğünde, engelli vatandaşlar hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve toplumda oluşan “engelli” algısını doğru yönlendirmek amacıyla yürütülen “Birlikte Yürüyoruz” projesi, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği bir toplantıyla, Esenler’deki engelli derneklerine tanıtıldı. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Sosyal Yardım İşleri Proje Sorumlusu Meryem İnat,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Koordinasyon Merkezi (İSÖM) Sorumluları Sami Şentürk, Tuğba Bengli, Esenler Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Ramazan Çuğlan, Esenler Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sema Kuluşentürk ve engelli dernekleri başkanları katıldı.


ENGELLİ DERNEKLERİNDEN TAM DESTEK

 

Toplantı, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza’nın selamlama konuşması ile başladı. Dernek başkanlarını birlikte yürümeye davet eden Hamza, “Sizlerle çok iyi bir iletişim halindeyiz. Bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Birlikte Yürüyoruz’ projesiyle, özellikle engelli olmayanların engelli kardeşlerimiz için empati kurmalarını hedefliyoruz. Sizden de bu projeye desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Sami Şentürk de, Esenler’deki bu birlik ve beraberliği her ilçede göremediklerini belirtti ve herkesi engelli vatandaşların yanında olmaya davet etti. Engelli bireylerin durumlarının iyileştirilmesi için fikir alışverişinde de bulunulduğu toplantıda, engelli dernekleri de “Birlikte Yürüyoruz” projesine sonuna kadar destek olacaklarını açıkladılar.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209