Endonezyalı Antrenör İndra ’dan Başkan Şahin’e Ziyaret.

Endonezyalı Antrenör İndra Seviawan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ederek, spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Endonezyalı Antrenör İndra ’dan Başkan Şahin’e Ziyaret.

Elmadağ İhtisas ve Gençlik Spor Kulübü Badminton takımı,Endonezyalı antrenör İndra Seviawan ile antrenmanlarına devam ediyor.

Daha önce Türkiye Badminton Federasyonu tarafından başarılı takımlara destek olmak amacı ile görevlendirilerek 10’ar günlük antrenman programı uygulayan İndra Seviawan, şimdi de Elmadağ İhtisas ve Gençlik Kulübü tarafından Endonezya’dan getirttirildi. Genç sporcular 3 ay sürecek olan yoğun kamp çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Sporcularımıza Çok Büyük Katkıları Olacaktır.

Ülkemizi dışarıda, İlçemizi ise Türkiye’de yaptığı maçlarda aldıkları müthiş dereceler ile en güzel şekilde temsil eden genç sporcularımızın her zaman en iyi şartlar altında hazırlanmalarını istediklerini ve bu amaç doğrultusunda ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirten Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Sizin gibi tecrübeli ve çok sayıda Şampiyon sporcu yetiştirmiş bir antrenör’ün genç sporcularımıza çok büyük faydası olacaktır.” dedi.

Verdiğimiz destekleri ne teşekkür duymak için, ne de başka bir şey için yapıyoruz diyen Başkan Şahin; “ Verdiğimiz desteğin tek bir amacı var: Gençlerimiz başarı hedeflerine ulaşabilsinler, Ülkemizi ve İlçemizi en güzel şekilde temsil etmenin mutluluğunu, gururunu hem kendileri yaşasınlar hem de bizlere yaşatsınlar. Bu mutluluk ve gurur bizlere yeter” dedi.








SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209