Elmadağ’dan Konya’ya anlamlı Gezi.

Elmadağ’dan Konya’ya anlamlı Gezi.

Elmadağ’dan Konya’ya anlamlı Gezi.
 Elmadağ Belediyesi Hz.Mevlana'yı Anma Haftası etkinlikleri kapsamında, geçmişin izlerini sinesinde barındıran, sahip olduğu tarih, kültür ve geleneğin ışığında, bir çok yeniliğe de kapılarını ilk açan şehirlerden olan Konya’ya 2 otobüs ile gezi düzenledi.

Sayısız tarih, kültür ve doğal zenginliklere sahip, Mevlana şehri olan Konya’yı ziyaret eden Belediye Meclis üyeleri, şehit aileleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaştan oluşan grup geziden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Soysal ve kültürel anlamdaki desteklerinden ve ilçeye kazandırdığı hizmetlerinden dolayı Başkan Gazi Şahin’e teşekkür ettiler.

Mevlana'nın düşünceleri mutlaka gelecek nesillere aktarılması gerekir.

Sosyal Belediyeciliğe önem verdiğini, bu tür Kültür ve Sosyal faaliyetlerle birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamının sağlandığını belirten Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Bu amaç doğrultusunda yürüttüğümüz faaliyetlerimize halkın katılımları ile olumlu tepkiler vermesi bizleri mutlu etmektedir” dedi. Başkan Şahin; “Konya, insanlık tarihi açıdan önemli medeniyetlere sahne olmuş, büyük bir tarihe ev sahipliği yapmış şehirlerimizdendir.”dedi. Mevlana'nın düşüncelerinin mutlaka gelecek nesillere aktarılması gerektiğini dile getirdi.”  

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209