Elmadağ’da Yaz Okulları Start Aldı.

Elmadağ Belediyesince, çocukların yaz tatillerini spor yaparak değerlendirmeleri için her yıl düzenlenen yaz spor okulları, açılış töreni ile açıldı.

Elmadağ’da Yaz Okulları Start Aldı.

 10 Farklı Branş

7-15 yaş arası çocukların kabul edildiği Yaz Spor okullarında, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Tenis, Güreş, Halter, Judo, Tekwando ve yüzme branşları bulunmakta olup, 200’ü geçkin çocuk yaz spor okulları için kayıt yaptırırken, bu sayının daha da artacağı bildirildi.

Başkan Şahin; “ Düzenli ve bilinçli spor yapmak vücudumuzu yormadan dinlendiren ve rahatlatan doğru spor şeklidir.

Açılışta sporculara başarılar dileyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Bu yıl dördüncüsünü açmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığımız Yaz Sporları Okullarımızın sizlere çok büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz.” dedi. Çocuklara spor yapmanın önemini anlatan Başkan Şahin; “ Düzenli ve bilinçli spor yapmak vücudumuzu yormadan dinlendiren ve rahatlatan doğru spor şeklidir. Burada profesyonel eğiticiler tarafından alacağınız eğitimler ile doğru spor yaparken, kendi başınıza spor yapabilmeniz içinde bilinçlenmiş olacaksınız” dedi. Çocukların bu yaşlarda spora başlamaları için en ideal zaman olduğunu belirterek; “ Vücudun gelişme çağında olduğu bu dönemde sporun gelişime ne kadar faydalar sağladığı bilinmektedir” dedi. Son olarak bu tür organizasyonların bir güzel tarafı da, birlik beraberlik, tanışma ve kaynaşma ortamının sağlanmasıdı.r” dedi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209