Elmadağ Muhtarlar Derneği’nden Başkan Şahin’e ziyaret.

Elmadağ Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Haklı Oflaz ve beraberindeki dernek üyeleri Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Elmadağ Muhtarlar Derneği’nden Başkan Şahin’e ziyaret.
 Elmadağ Muhtarlar Derneği’nden Başkan Şahin’e ziyaret.

Elmadağ Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Haklı Oflaz ve beraberindeki dernek üyeleri Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sebeplerini; Belediye’nin sağladığı imkânla gerçekleştirilen Amasra gezisine teşekkür etmek ve İlçedeki gelişmeler ile yeni projeler hakkında detaylı bilgi almak, mahallelerindeki vatandaşların isteklerini Başkan Gazi Şahin'e bildirmek için olduğunu ifade ettiler.

Bizlere Düşen Görevlerin Sorumluluğunun Farkındayız.

Belediye ile yapılan ortak çalışmaların uzun vadeli, nitelikli hizmete dönüşeceği konusunda Başkan Gazi Şahin'le hem fikir olduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Oflaz; Başkan Gazi Şahin'in uzun vadeli büyük projelerinin Elmadağ'a büyük katkılar sağlayacağını ve bu projeler ile ilçenin her geçen gün daha da gelişeceğini belirtti.Oflaz; “Bizlere düşen görevlerin sorumluluğunun farkındayız.  Sistemli yapılan çalışmalar ile İlçe sorunlarının birlik beraberlik içerisinde daha hızlı ortadan kaldırılması için bizlerde özverili bir şekilde çalışacağız.” dedi. 



Başkan Gazi Şahin; “Muhtarlar halkla aramızda bir köprü görevi görmektedirler”

 Muhtarlar Derneği üyeleri ile projeler,gelişmeler ve vatandaşların talepleri hakkında görüşen Başkan Gazi Şahin, Muhtarların halkla aralarında bir köprü görevi gördüklerini söyledi. Başkan Şahin “Vatandaşlar sorun ve isteklerini belediyedeki görevlilere ve muhtarlarımıza iletiyorlar. Biz de istek ve sorunlara kesin çözüm üretme gayreti içerisinde oluyoruz. Sorunların temel çözümünün büyük hizmet projeleriyle sağlanabileceğini düşündüğümüz için, sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımızın anlayışlı olmaları ve bize destek sağlamaları bizi mutlu ediyor” dedi. Birlik ve beraberliğin ilçemizin gelişimine ve hizmet alma konusuna büyük faydalar sağladığını da belirten Başkan Şahin; “Kurum ve kuruluşlar arasındaki güzel ve olumlu iletişimler sayesinde İlçemizde çalışmalar koordineli bir şekilde yapılmaktadır. Bu koordineli çalışmalar ile hizmet doğru yere doğru zamanda gitmektedir.”dedi.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209