Elmadağ Belediyesi İftar Yemeği Düzenledi.

Elmadağ Belediyesinin Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlediği İftar Yemeğine, Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin

Elmadağ Belediyesi İftar Yemeği Düzenledi.

Elmadağ Belediyesinin Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlediği İftar Yemeğine, Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin,Garnizon Komutanı Ahmet Keleşoğlu, Elmadağ Cumhuriyet Başsavcısı Eyüp Murat Dursun,İlçe Emniyet Müdürü, Ankara Büyükşehir iştiraklerinden Belplas Gn. Müd. Aziz Duran,Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Eyyüp Tekiner ve Teşkilat Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri,İlçe Jandarma Komutanı, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Elmadağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Dr.Hulusi Alataş Devlet Hastanesi Başhekimi, Şehit aileleri, Halk Eğitim Md.,Sivil Toplum Örgütleri, Daire amirleri, Okul Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Başkan’ dan Teşekkür

Başkan Şahin ” Ramazan Ayı, kulun sadece yemeden içmeden kendisini uzak tuttuğu değil, her dönemde olduğu gibi her türlü tutum ve davranışını da kontrol altında bulundurduğu günler ve ibadetle geçirdiği gecelerdir. Ramazan Ayı ,kulun Rabbini tanıdığını ve ona itaatini arz ettiği zaman dilimidir.Kulun Rabbi ile her daim iletişimde olduğu süreçtir’ diyerek Ramazan Ayının önemini dile getirdi.Böyle güzel ve anlamlı bir günde sağ olun, bizleri yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz, hep beraber burada bulunmaktan,sizleri burada görmekten,ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Cenab-ı Allah, tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin diyerek saygılarımı sunuyorum” dedi.
1.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen İftar yemeğinden sonra Belediye yanında bulunan Amfi Tiyatro alanında Ünlü tiyatroculardan oluşan Tiyatro Balans ekibi tarafından sergilenen Bilal Habeşi adlı tiyatro oyunu büyük bir ilgiyle izlendi.

Birlik ve beraberlik ayında, Yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatalım.

Başkan Şahin; Belediyemiz imkânları ile her gün hazırladığımız yemekleri, daha önce tespiti yapılan, yaşlı ve yatalak hasta olan vatandaşlarımızın evlerine iftardan önce ulaştırıyoruz ve yardıma muhtaç olan aileleri tespit edilerek kurum ve kuruluşların da yardımıyla evlerine gıda paketleri gönderiyoruz. Birlik ve beraberlik ayında, Yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatalım.” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209