Elden Ele Gönül Köprüsü

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, alan el ile veren el arasında köprü vazifesi gören Elden Ele Yardım Merkezi hayırseverleriyle bir araya geldi.

Elden Ele Gönül Köprüsü
 Elden Ele Gönül Köprüsü

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, alan el ile veren el arasında köprü vazifesi gören Elden Ele Yardım Merkezi hayırseverleriyle bir araya geldi. Yardımlaşma geleneğinin sürdürülmesinde önemli bir yere sahip olan Elden Ele Yardım Merkezi’ne destek veren hayırseverlere teşekkür eden Başkan  Altunay, “Yardımlarınız binlerce aileyi sevindirdi; onlara umut oldu” dedi. 

Sultangazi Belediyesi, Elden Ele Yardım Merkezi’ne destek verenleri ağırladı. Hayırseverlerle bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  yardımlaşma geleneğinin yaşatılmasında Elden Ele Yardım Merkezi’nin güzel bir örnek oluşturduğunu belirtti.

Başkan Altunay, “ ‘Bizler komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ sözüne inanarak hareket eden bir millet olarak bu geleneği sürdürmeyi kendimize görev bildik. Hayırseverlerimizin merkezimize yaptıkları yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü vazifesi görerek binlerce kişiye ulaştık” dedi.

2010 yılından bu yana 4 bin 136 ihtiyaç sahibine ulaştıklarının bilgisini veren Başkan Altunay, “Gün geçtikçe siz hayırseverlerimizin destekleriyle daha fazla ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürüyoruz. İhtiyaç sahiplerini bir ekip tarafından yapılan detaylı araştırma neticesinde tespit ettik. Onlara verdiğimiz Elden Ele Kart ile bir mağazadan alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını alma kolaylığı sağladık” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Başkan Altunay,  Ele Yardım Merkezi’ne verdikleri destekten dolayı hayırseverlere plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209