Dursun Ali Erzincanlı’dan Eyüp Sultan’da Şiir Şöleni...

Eyüp Sultan Meydanı’na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Eyüp Belediyesi, konuklarına Onbir Ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu yaşatıyor…

Dursun Ali Erzincanlı’dan Eyüp Sultan’da Şiir Şöleni...

 Eyüp Sultan Meydanı’na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Eyüp Belediyesi, konuklarına Onbir Ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu yaşatıyor…  “Faran Dağları’nda Açan Sevgili” Naat-ı Şerifi ile sevenlerin gönlünde taht kuran ve “Adın Geçer”  şiir albümüyle kendinden söz ettiren şair Dursun Ali Erzincanlı, Eyüp Sultan Meydanı’nda Eyüplülerle buluştu.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde Yemen’in Karen şehrinde yaşayan Üveys Veysel Karani Hazretleri’nin hayatını anlatan Veysel Karani filminde de başrol oynayan Erzincanlı, Eyüp Sultan Meydanı’nda şiirleriyle Peygamber Efendimizin sevgisini aktardı.

Eyüp’e gelen vatandaşlar Eyüp Belediyesi’nin Teravih namazının ardından düzenlediği etkinlikleri büyük bir keyifle izledi. 

İftar sonrası Eyüp Sultan’ı ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,  İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile birlikte Fahri Korutürk Caddesi’nde esnafla bir araya geldi.  Başkan ve vekil Eyüp Sultan Meydanı’nda hazırlanan programda Erzincanlı’yı dinledi. 

Başkan İsmail Kavuncu,  program sonrası Erzincanlı’ya teşekkür etti.  Gecede Ensar Kardeşler grubu ilahileri ile Eyüp Sultan’a gelen konuklara  güzel bir gece yaşattı… 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209