Demir, Bezmialem üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bezmialem üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Demir, Bezmialem üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
 Başkan Demir ve öğrencilerin buluşması Fatih Belediyesi Yedikule Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Üniversiteli gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Demir, gençlerle bir araya gelmekten büyük keyif aldığını ve bu buluşmaları sık sık yaptığı belirterek başladığı konuşmasına kendisini tanıtarak devam etti. Kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı sorunları ve bu sorunlara rağmen başarılı olmak için neler yaptıklarını anlatan Başkan Demir, bugün artık o sorunların birçoğunun sorun olmaktan çıktığını ve gençlere sorunlardan yılmamalarını gerektiğini öğütledi.

 

Mustafa Demir, gençlere hayatta başarılı olmanın sadece derslerde başarılı olmak anlamına gelmediğini, sosyal hayatta da aktif olmak gerektiğini belirterek ‘herkes sanatın bir dalı ile uğraşmalı, herkes bir spor dalıyla yakından ilgilenmeli. Ben düzenli olarak yüzüyorum. Spor insana dinçlik verir, enerji verir. Yüzmek beni dinç tutuyor. Bu yıl ve geçtiğimiz yıl Boğazda kıtalararası yüzme yarışmasına katıldım. Boğazı iki kez yüzerek geçtim. Bu beni mutlu ediyor’ dedi.

 

Başkan Demir, daha sonra üniversite öğrencilerine Fatih’te yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Keyifli ve samimi ortamda geçen sohbet buluşması öğrencilerin Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e sorularıyla devam etti.

 

Bir öğrenci metronun ‘Emniyet’ durağının isminin ‘Bezmialem’ olarak değiştirilmesini isterken bir diğeri diş hekimliği öğrencisi olduğunu ve üzerinde çalışmak için ‘diş’ bulmakta zorlandıklarını bunun için diş polikliniklerine diş biriktirmek için kutu konmasını rica etti.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209