ÇOCUKLARDAN BAŞKAN GÖKSU’YA SEVGİ SELİ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’deki tekstil atölyelerini ziyaret ederek, tekstilcilerin dilek ve temennilerini dinlemeye devam ediyor. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Göksu, özellikle çocuklara kek ve meyve suyu dağıtarak sevgilerini karşılıksız bırakmadı.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN GÖKSU’YA SEVGİ SELİ

 Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ilçedeki tekstil atölyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Turgutreis Mahallesi’ndeki tekstil atölyelerini ziyaret eden Göksu, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor. Tekstilcilerin dilek ve temennilerini dinleyip, “Belediyeden bir talebiniz var mı?” diye soran  Başkan Göksu, gelen her soruya da açık yüreklilikle cevap veriyor. İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Göksu, “Esenler’in öncelikli problemlerini hallettik. Esenler her geçen gün gelişip, güzelleşiyor. Bu değişime sizlerden de katkı bekliyoruz. Hep birlikte Esenler’i, oturmaktan mutlu olduğunuz, zevk aldığınız bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu. Göksu’nun tekstil ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, çok sayıda Belediye Meclis üyesi ve birim müdürleri de eşlik ediyor.


ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, tekstil ziyaretleri başta olmak üzere tüm esnaf gezilerinde, sokakta, caddede nerede dolaşırsa dolaşsın hemen çevresi bir grup çocuk tarafından sarılıyor. Çocukların kimisi hatıra fotoğrafı çektirmek isterken kimisi de okulu, mahallesi veya başka bir konuda talepte bulunuyor. Çocuklara özel ilgi gösteren ve kendilerini dinleyip her birinin talebini yerine getirmeye çalışan Başkan Göksu, onların bu sevgi ve ilgisini de karşılıksız bırakmıyor. 

Yaşlarına göre kimisine oyuncak, kimisine kek ve meyve suyu dağıtan çocukların “Başkan Amca”sı Göksu, “Çocukları dinlemek, onların görüşlerine başvurmak bana ayrı bir zevk veriyor. Sınırsız hayal güçleri ile çok güzel fikir verenler oluyor. Çünkü onların duyguları samimi ve berrak. Talep ve fikirlerinde hiçbir menfaat yok” diye konuşuyor.  

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209