BOZDAĞ, ESENLER'DE SAHUR YAPTI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Dörtyol Meydanı’nda kurulan "Anadolu Sokağı"nı ziyaret etti. Bozdağ, Kırşehirliler standında Kırşehir'in yöresel yemekleriyle sahur yaptı.

BOZDAĞ, ESENLER'DE SAHUR YAPTI
 Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan eşlik ederken, yüzlerce vatandaş da Bakan Bozdağ'a ve beraberindeki protokole yoğun ilgi gösterdi. Önce 25 ayrı il derneğinin standının bulunduğu Anadolu Sokağı’nı gezen Bozdağ, tüm dernek temsilcileri ile selamlaştıktan sonra Kırşehir standının sahur yemeğine katıldı. Bozdağ ve beraberindekilere burada Kırşehir'in meşhur yöresel tatlarından oluşan ikramlar sunuldu. 


BİZ KARDEŞİZ

Türkiye’nin kardeşliğini Esenler’de yaşadığını belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler’de Ramazan’ın şehrin kardeşliğini bereketlendirdiğini ifade etti. Esenler Dörtyol Meydanı’nın Esenler halkını bir arada tutan kardeşlik meydanı olduğunu söyleyen Göksu, “Bir tarafta Trabzonlu, bir tarafta Edirneli, bir tarafta Çorumlu, bir tarafta Amasyalı. Ordu, Rize, Çankırı, Giresun, Malatya, Bayburt, Erzurum… Herkes burada. Kardeşlerim işte biz buyuz. Bizim özümüz bu, sözümüz bu. Aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kuluyuz, biz kardeşiz” dedi.

ESENLER’İN DOSTLUK MAYASI SAĞLAM

Ramazan ayının göz açıp kapayıncaya kadar geçip gittiğini belirten Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise, “Ramazan ayı geldi geçti. Ramazan oruçlarınızı tebrik ediyorum. Kadir Gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. "Esenler’de kardeşlik ve dostluk mayası sağlam atılmış" diyen Bozdağ, “ Rabbim birliğinizi ve dirliğini korusun. Gecenin şu saatinde kardeşliğiniz, dostluğunuz, muhabbetiniz pekişerek artıyor. Bu sevgi ve muhabbetimiz daim kalsın inşallah” dedi. Bozdağ, Kırşehir’in yöresel tatlarından oluşan yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği ziyaretin ardından Esenler’den ayrıldı.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209