BİR OLALIM, ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRALIM.

Doğuştan ortopedik engelli olan 18 yaşındaki genç kızın babasının maddi durumunun yetersizliğinden kızına akülü engelli araba alamaması

BİR OLALIM, ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRALIM.
 BİR OLALIM, ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRALIM.

Doğuştan ortopedik engelli olan 18 yaşındaki genç kızın babasının maddi durumunun yetersizliğinden kızına akülü engelli araba alamaması, 4 yaşındayken çocuk felci hastalığına yakalanarak bacakları felç olan 46 yaşındaki ortopedik engelli vatandaşımızın ise yıllarca koltuk değnekleri ile hayatını idame ettirirken yakın bir zamanda geçirdiği kaza sonucunda yapılan ameliyatta beline takılan platin nedeniyle koltuk değnekleriyle hareketi zorlaşmasından dolayı akülü araca ihtiyaç duyması sonucunda, Elmadağ Belediye Başkanına yazmış oldukları dilekçeye Başkan Gazi Şahinden gecikmeden cevap geldi ve bugün yeni akülü araçlarına kavuştular. Sevinci gözlerinden okunan vatandaşlar Başkan Gazi Şahin’e teşekkür ettiler.

HER BİRİMİZ FARKLIYIZ AMA AYNI DEĞERDEYİZ.

Allah bizleri  fiziki görüntümüze göre değil , kalp güzelliğimize göre değerlendirir diye  Başkan Gazi şahin;” Eğer kafalarda ve yüreklerde engeller kaldırılmışsa, fiziksel engeller bizim hayatımızı sürdürmemize ve yaşamamıza engel olamaz. Dünyanın bin bir renkli bin bir çiçeğiyiz, Her birimiz farklıyız belki ama emin olun hepimiz aynı değerdeyiz " dedi. Engellilerin sorununun toplumun sorunu olduğunu belirterek, toplumdan, engellilere acımalarını değil sosyal yardımlaşmayla hayatı paylaşmalarını beklediklerini vurguladı. 

Başkan’dan anlamlı mesaj

Başkan Şahin; “Engelli vatandaşlarımızın 1 gün değil her gün hatırlandığı, yüreklerimizde onlara karşı olan sevginin hiçbir zaman eksilmediği bir dünya dileğiyle,Bütün engelli vatandaşlarımızın “Dünya Engelliler Günü” kutlu olsun, Allah her birine şifalar versin.”dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209