Bencil Dev ve Çocuklar" Sahne Aldı

Mamaklı minik tiyatrocular sene başından itibaren hazırlandıkları "Bencil Dev ve Çocuklar" adlı oyunlarını Mamak Kültür Merkezi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde seyirciyle buluşturdu

Bencil Dev ve Çocuklar
HABERİN GALERİSİ
Bencil Dev ve Çocuklar

Bencil Dev ve Çocuklar

Bencil Dev ve Çocuklar" Sahne Aldı Mamaklı minik tiyatrocular sene başından itibaren hazırlandıkları"Bencil Dev ve Çocuklar" adlı oyunlarını Mamak Kültür Merkezi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde seyirciyle buluşturdu. Her yaştan çocuğu bu güzel oyunda buluşturan Mamak Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu'nun ilk seyircileri Demirlibahçe İlkokulu öğrencileri oldu.

Performanslarıyla göz dolduran Mamaklı minik tiyatrocular, yine kendileri gibi minik izleyicilerinden dakikalarca alkış aldı. Çocuklara bencilliğin kötülüğü ve paylaşmanın güzelliğini anlatan oyun, salondaki seyircileri de içine katan yapısıyla hem eğlence hem de önemli bilgiler sundu.

Oyun sonrasında ise izleyiciler de sahneye çıkarak Gangnam Style dansı yaparak coştu. Derleme tarzında yazılıp Mamak Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Yönetmeni Sedat Aslan yönetiminde çocuklardan oluşan yedi kişilik oyuncu kadrosuyla ilk seyircisini selamlayan oyun, bir ay boyunca her salı saat 15.30'da sergilenecek. Sanatın  eğitimin vazgeçilmez öğelerinden biri olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çocukların iletişimi güçlü bireyler olabilmeleri için tiyatroya götürülmeleri gerektiğini söyledi. 

Oyundaki ağaçları, kuşları, çiçekleri, rüzgârı ve diğer tüm öğeleri canlandıran çocukların birebir katıldığı oyundan daha fazla haz aldığını belirten Mamak Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Sedat Aslan da, oyunla hem miniklerin hem de büyüklerin keyifli vakit geçirdiklerini söyledi. Aslan ayrıca verdiği destekten dolayı Akgül'e teşekkür etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209