BAYRMPAŞA’NIN KAZAKLARI YETİM ÇOCUKLARI ISITACAK

Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Tekstilci Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATİAD), kimsesiz çocuklara dağıtılmak üzere, Türkiye’nin 81 iline 10 bin kazak gönderdi.

BAYRMPAŞA’NIN KAZAKLARI YETİM ÇOCUKLARI ISITACAK
 Bayrampaşa Belediyesi ve BATİAD, 9 Şubat Dünya Kazak Giyme Günü münasebetiyle Türkiye genelinde 10 bin kimsesiz çocuğa kazak hediye etti.

Orta Mahalle Maltepe Caddesi’nde düzenlenen törenle kolilenmiş toplam 10 bin kazak Türkiye’nin 81 iline gönderildi. Törene Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, BATİAD Başkanı Aydın Erten ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Geçen yıl dünyanın en büyük kazağını üreterek Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardıklarını belirten BATİAD Başkanı  Erten, “Bu yıl da 10 bin kazak üretip, ülkemizin 81 ilinde yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtıyoruz. Amacımız soğuk kış gününde çocukların yüreğini ısıtmak” dedi.

“BAYRAMPAŞA TRİKONUN MERKEZİ HALİNE GELDİ”
Her zaman sosyal belediyeciliği ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Atila Aydıner, “Soğuk kış gününde üşüyen kimsesiz çocuklarımız üşümesinler diye BATİAD ile birlikte ortak yürüttüğümüz projeyle 10 bin kazağı Çocuk Esirgeme kurumlarına gönderiyoruz. Çocuk Esirgeme kurumları gönderdiğimiz kazakları kimsesiz çocuklara dağıtacaklar. Bu projemize destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Halkımız ile el ele, omuz omuza vererek sosyal projelerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yapılan faaliyetlerle Bayrampaşa’nın trikonun merkezi haline geldiğini aktaran Başkan Aydıner, “Buradan herkese sesleniyorum. Gelin ihtiyacınız olan kaliteli triko ürünlerini buradan uygun fiyata alın” çağrısında bulundu.

Bayrampaşa Kaymakamı Gözen de paylaşmanın ve dayanışmanın Türk toplumunu değerli kılan unsurların başında geldiğini söyledi. Bayrampaşa Belediyesi’nin tüm çalışmalarında paylaşma ruhunun yer aldığını vurgulayan Gözen, “Kimsesiz çocukları unutmayan BATİAD’ı ve Bayrampaşa Belediyesi’ni kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hasan Gözen, Başkan Aydıner ve Aydın Erten, kazakların ilk kolisini birlikte kamyona yükledi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209