BAYRAMPAŞALI OKÇULAR, SU ALTINDA HEDEFİ ON İKİDEN VURDU

Bayrampaşa Belediyesi ve Turkuazoo’nun organizasyonu ile dünya şampiyonu milli okçular, içinde köpek balıkları bulunan dev akvaryuma dalarak hedefi bu kez de su altında vurdular.

BAYRAMPAŞALI OKÇULAR, SU ALTINDA HEDEFİ ON İKİDEN VURDU
 Tayland’da 1-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atarak birinci olan ve yurda altın madalya ile dönen Bayrampaşalı milli okçular Burcu Dağ ve Erdoğan Aygan, hünerlerini su altında da gösterdiler.

Forum İstanbul’da bulunan Turkuazoo’da içinde köpek balıkları bulunan dev akvaryuma dalan Burcu Dağ ve Erdoğan Aygan, su altında da hedefi on ikiden vurmayı başardılar.

Dalış ekibinin akvaryumun içinde “Engel Siz Olmayın Yeter” yazılı pankart açması dikkat çekti.

Dalış sonrası milli okçular, kupalarını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in elinden aldılar.

ÇEŞİTLİ BRANŞLARDAN BİRÇOK ENGELLİ SPORCU DALIŞ YAPTI

Şampiyon sporculara çeşitli branşlarda ülkemize ödüller kazandıran engelli sporcular yüzücü Alper Ceylantepe ve Beytullah Eroğlu, tenisçi Ebru Bulgurcu, Türkiye’nin ilk engelli dalış eğitmeni Ufuk Koçak ve dansçı Ebru Özkan da eşlik etti.

Şampiyon sporcuları milli takım arkadaşları ve Bayrampaşa Belediyesi Engelliler Merkezi’nde eğitim gören engelli vatandaşlar suyun dışından izledi.

AYDINER: GELİN BİRLİK OLALIM, ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ENGELSİZ BİR DÜNYA SUNALIM

Programın sonunda basına açıklama yapan Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimize kayıtlı milli sporcularımızın uluslararası başarısı göğsümüzü kabartı. Okçularımız, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Turkuazoo ile birlikte düzenlediğimiz programda dev akvaryuma dalış yaparak engel tanımadıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Onları tebrik ediyor ve ülkemize kazandırdıkları birincilik için teşekkür ediyorum” dedi. “Gelin birlik olalım, engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir dünya sunalım” çağrısında bulunan Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa Şehir Parkı’nda engelli vatandaşlara eğitim verecek olan sınıfı da çok yakında açacaklarının müjdesini verdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209