Bayrampaşa'da komşular iftarda buluşuyor

Hergün farklı bir mahallede 3.500 komşu ile aynı sofradayız

Bayrampaşa'da komşular iftarda buluşuyor
 HER GÜN AYRI CADDE VE SOKAĞIN TRAFİĞE KAPATILARAK

ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN İFTAR SOFRALARINA; PROGRAMIN YAPILACAĞI MAHALLEDE Kİ KOMŞULARIMIZ KENDİ ELLERİYLE YAPTIKLARI BÖREK, SARMA, ÇORBA VE TATLILARLA KATILIYOR.

3000 KİŞİNİN EVİNE ÖZEL YEMEK SERVİSİ İLE,

RAMAZANDA 200.000 BAYRAMPAŞALIYA ULAŞILACAK..

Sadece ramazan ayında değil ramazan ayı dışında da her gün 2000 kişiye yemek servisi yapan Bayrampaşa Aşevi ramazanda bu sayıyı arttırarak 3000 kişiye özel, evlere yemek servisi gerçekleştirerek ramazan ayında toplamda 200.000 Bayrampaşalıya ulaşmış olacak.

İFTAR SOFRALARINDA OLABİLECEK İSRAF; YAPILAN ÖNLEMLER İLE HAYVAN BARINAĞINA

İftar sofralarında olası israfları engelleme adına, Bayrampaşa Belediyesi sokak ve caddelerde gerçekleşen komşuluk iftarlarında bazı önlemleri hayata geçirdi. Sofralarda artan yemek ve ekmekleri özel kaplar ile toplayacak olan Belediye ekipleri, bunları hayvan barınaklarında yiyecek olarak kullanacak.

 TİYATRO GÖSTERİLERİ-İLAHİLER-LOKMA-BALON-PAMUK ŞEKERLER..

Bayrampaşa Belediyesinin düzenlediği komşuluk iftarları, tiyatro gösterileriyle, lokma tatlılarıyla, çocuklara dağıtılan balonlarla, belediyenin özel olarak hazırladığı menülerle ve komşularımızın kendi elleri ile yaptığı yemeklerle, her gün farklı bir mahallede,farklı bir sokak ve caddede ramazan ayı boyunca devam edecek.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209