BAYRAMPAŞA’DA ENGELLİLERE ENGEL YOK

Bayrampaşa Belediyesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği programda aileleri ile birlikte yemek yiyen engelliler, gönüllerince eğlendi. Programa ev sahipliği yapan Başkan Atila Aydıner, “Engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Unutmayalım ki, bu hayatta hepimiz birer engelli adayıyız.” dedi.

BAYRAMPAŞA’DA ENGELLİLERE ENGEL YOK
                Bayrampaşa Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde engellileri ve ailelerini bir araya getiren Bayrampaşa Belediyesi, akşam da onları yemekte buluşturdu. Programlarda engelli öğrencilerin yöresel halk oyunları ve zeybek gösterisi büyük beğeni topladı. Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (BAYEM) eğitim alan fiziksel engelli Süleyman Konukçu, yaptığı akrobasi hareketleri ile izleyenleri hayrete düşürdü. Gönüllü olarak sahne alan Rumeli Doğan da verdiği konserle engellilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programlara Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

BAŞKAN AYDINER: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ENGEL OLMAYALIM

Programda engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen ve onlarla birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız ve aileleri için böyle güzel bir program düzenledik. Engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını anlamanın yolu samimi bir empati kurmaktan geçiyor. Engelli olmak kolay değil. Biz Bayrampaşa Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Engelli kardeşlerimizin engelsiz bir hayat sürebilmeleri için projeler ürettik ve üretmeye devam edeceğiz.  Fizik Tedavi Merkezimiz, BAYGEM Gençlik Merkezimiz her zaman onların hizmetinde. Engelli diye bir ifadeyi ben aslında kabul etmiyorum. Lütfen engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Çünkü bu hayata hepimiz birer engelli adayıyız. Allah her birine güç, kuvvet versin.” şeklinde konuştu.

Programda Kaymakam Şenel de engelli olmanın zorluklarını ve devletin engellilere sağladığı kolaylıkları anlatan bir konuşma yaptı.















SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 03:23

Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209