BAYRAMPAŞA’DA 3 CADDE DAHA PRESTİJ KAZANIYOR

Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Cumhuriyet, Uygur ve Atışalanı Caddesi’ne de prestij kazandırmak için kolları sıvadı.

BAYRAMPAŞA’DA 3 CADDE DAHA PRESTİJ KAZANIYOR
 Bayrampaşa’da var olan özellikli caddelere yeni özellikli caddeler eklemek için yoğun bir çalışma sergileyen Bayrampaşa Belediyesi, son olarak Muratpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yol bakım çalışması başlattı.

Cumhuriyet Caddesi’ndeki çalışmalar Uygur ve Atışalanı Caddesi ile devam edecek.

Çalışmalar kapsamında, üç caddeye de tretuar,  granit bordür, bazalt ve görme engelli taşları döşenecek. Yolda kumlamalı plaktaş ve granit oluk kullanılarak caddelere estetik bir görünüm kazandırılacak.

Ayrıca sınır elemanları kullanılarak kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getirilecek.

Çalışmalar tamamen sonlandırıldığında caddeler Bayrampaşa’nın en prestijli caddeleri arasında yer alacak. Araçlar, yayalar ve görme engelli vatandaşlar caddeleri büyük bir keyifle ve rahatlıkla kullanabilecekler.

Öte yandan yakın bir tarihte caddelerde yeni bir çalışma yapılmamsı için İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ ve Türk Telekom gibi kurumlarla irtibat kurularak onların da caddelerdeki eksik altyapıları varsa tamamlamaları istendi.

ASFALTI BOZULAN YOLLARA KAPLAMA YAPILIYOR

Diğer taraftan Kartaltepe ve Muratpaşa Mahallesi’nde başlatılan asfalt kaplama çalışması  tamamlandı. Asfalt kaplama çalışması Yenidoğan Mahallesi’ndeki bozuk yolların kaplanması ile devam edecek.





SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209