Bayrampaşa Bütçesi Meclisten Geçti

2014 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Bayrampaşa Belediyesi 2013 yılı bütçesi 189 milyon olarak belirlendi.

Bayrampaşa Bütçesi Meclisten Geçti
 BAYRAMPAŞA BÜTÇESİ 189 MİLYON

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2014 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Grubu, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ve bağımsızlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından meclis 2014 yılı tahmini bütçesi 189 milyon TL olarak kabul edildi. 

Aydıner “Hizmete Devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.

2014 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından Başkan Atila Aydıner, uzun bir konuşma yaparak bugüne kadarki icraatlarını ayrıntılı bir şekilde anlattı. Halktan aldıkları güç ile halka hizmet sunma gayreti içinde olduklarını belirten Aydıner, Bayrampaşa’yı İstanbul’un gözbebeği yapacak projelerinin hazır olduğunu söyledi. "Yaptıklarımızın hepsi ortak aklın ürünüdür" diyen Aydıner, “Halkımızın desteği sürdükçe, hizmette sınır tanımayacağız. Hizmet aşkıyla yürüdüğümüz yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bütçe görüşmesinde Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Yusuf Türk, Ak Parti Grubu adına da Yüksel Aydın söz alarak, muhalefetin eleştirilerine cevap verdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209