BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN KONSER EŞLİĞİNDE BURS DAĞITIMI

Her yıl ihtiyaç sahibi binlerce öğrenciye burs veren Bayrampaşa Belediyesi, bu yıl da toplam 3 bin 529 ilköğretim ve lise öğrencisine burs veriyor

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN KONSER EŞLİĞİNDE BURS DAĞITIMI
 Yapılan burs başvurularını değerlendiren Bayrampaşa Belediyesi, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde 2 bin 305 ilkokul ve bin 224 lise olmak üzere toplam 3 bin 529 öğrenciye burs verecek.

 

Burs almaya hak kazananların belirlenmesinin ardından Semih Erden Kapalı Spor Salonu’nda Bayrampaşa Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile burs dağıtım programı düzenlendi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, okul müdürleri, burs almaya hak kazanan öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Programda sahne alan sanatçı Dilek Pehlivan, söylediği şarkılarla salonda bulunanlara neşeli anlar yaşattı.

 

“İHTİYAÇ SAHİBİ HER ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ”

 

Burs dağıtım programında konuşan Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa’da ihtiyaç sahibi her öğrenciye burs verdiklerini söyledi. Eğitim yolunda yürüyen ihtiyaç sahibi öğrencileri her zaman desteklediklerini belirten Atila Aydıner, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacaklar. Bizler eğitim yolunda yürüyen yavrularımızı destekleyerek ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Burs verdiğimiz öğrenci sayısını her geçen yıl arttırıyoruz. Geçen yıl 3 bin 65 öğrencimize burs verdik. Bu yıl burs verdiğimiz öğrenci sayısını 3 bin 529’a çıkardık. Eğitime yönelik hizmetlerimizi ve projelerimizi halkımızın desteği ile inşallah devam ettireceğiz” dedi.

 

ÖĞRENCİLER BU YIL BURSLARINI ATM’DEN ÇEKEBİLECEK

 

Başkan Aydıner’in konuşmasının ardından burs almaya hak kazanan 10 öğrencinin ailesine temsili olarak bankamatik kartları dağıtıldı.

 

Lise öğrencileri için 60 TL, ilköğretim öğrencileri için 40 TL olarak belirlenen burs ücretlerini öğrenciler, kendilerine verilecek bankamatik kartları ile belirli dönemlerde ATM’lerden çekebilecekler.

 

PROGRAMA KATILANLARA ULAŞIM HİZMETİ

 

Programa katılan vatandaşlar, programın sonunda belediyeye ait araçlarla mahallelerine bırakıldı.

 

MAHALLE BAZINDA BANKAMATİK KARTLARI DAĞITIM PLANI

 

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin velilerine aşağıdaki program dâhilinde saat 09.00’dan itibaren Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda (Belediye Hizmet Binası Altı) bankamatik kartları verilecek. Bankamatik kartı verilirken velinin çocuğunun kimlik fotokopisini yanında bulundurması gerekiyor.

 

ü  26 Aralık 2013 Altıntepsi Mahallesi

ü  27 Aralık 2013 Cevatpaşa ve Kocatepe Mahallesi

ü  30 Aralık 2013 Kartaltepe Mahallesi

ü  31 Aralık 2013 İsmetpaşa ve Orta Mahalle

ü  2 Ocak 2014 Muratpaşa Mahallesi

ü  3 Ocak 2014 Terazidere ve Vatan Mahallesi

ü  6 Ocak 2014 Yenidoğan ve Yıldırım Mahallesi

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209