BAYRAMLAR, BAYRAMLAŞMAK İÇİNDİR

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye eden Göksu, “Bayramlar, bayramlaşmak içindir” dedi.

BAYRAMLAR, BAYRAMLAŞMAK İÇİNDİR
 Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve belediye personeli katıldı. Törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bu yıl da Esenler’de Ramazan’ın dolu dolu yaşandığını belirterek sözlerine başladı. Dörtyol Meydanı’nda yapılan etkinliklerin Esenler dışında yaşayan vatandaşlar tarafından da takip edildiğini anlatan Göksu, bunun için Allah’a şükrettiklerini söyledi.

“Esenler’de biz Ramazan’da mümkün olduğu kadarıyla sofrası kurulmamış bir gariban, kapısı çalınmadık ya da kendisine hal hatır sorulmayan bir gariban bırakmamaya gayret ettik” diyen Göksu, “Eğer bilmediklerimiz, işitmediklerimiz dolayısıyla sofrasını kurmamış bir gariban varsa ondan dolayı da Cenab-ı Hakk bizi affetsin. Ben inanıyorum ki, böyle bir hane Allah’ın izniyle bırakmadık” şeklinde konuştu.

BAYRAM BİR ŞEYİN TEFEKKÜRÜDÜR

“Bayram bir şeyin tefekkürüdür, bayram bir şeyin yenilenmesidir” diyen Göksu, “Kardeşliğin yenilenmesi için fırsat gerekir, vesileler gerekir. Dostluğun yenilenmesi için vesileler gerekir, fırsatlar gerekir. Bu bayramlar bize bu fırsatı veriyor” diye konuştu. Personele bayram vesilesiyle kapısı çalınmadık yoksullar başta olmak üzere, anne babalarıyla ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye eden Göksu, “Bayramlar, bayramlaşmak içindir” dedi.


Göksu, konuşmasının ardından Başkan yardımcılarını da yanına alarak tüm belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209