Abdulkadir Karaduman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman dikkat çeken ifadeler kullandı.

Abdulkadir Karaduman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki
 Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Her üniversite mezunu iş sahibi olacak diye bir şey yok" sözlerine tepki gösterdi.

Kanal 42'de yayınlanan 'İzdüşüm' isimli programda açıklamalarda bulunan Karaduman, "Devlet Cumhurbaşkanının maaşını 81 bin TL yapmak zorunda ama vatandaşa gelince iş bulmak zorunda değil. Devlet dört tane makam arabasına böylesi bir ortamda 80 milyon lira vermek zorunda ama vatandaşa iş bulmak zorunda değil. Devlet kendi yakınlarına iş bulmak zorunda, kendi yandaşlarına iş bulmak zorunda ama vatandaşlara iş bulmak zorunda değil" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı külliyesinin günlük harcamasının eski parayla dört buçuk trilyonun üzerine çıktığını söyleyen Karaduman, "Yani devlet Cumhurbaşkanlığı sarayına günde dört buçuk trilyon para vermek zorunda ama öbür tarafa gelince vatandaşa iş bulmak zorunda değil. Yani devlet bunu sağlamayacaksa niçin var?" ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın sözleri şu şekilde:

Devlet yeni yapılması düşünülen bütçeye göre Cumhurbaşkanının maaşı 7 bin TL arttırılarak 81 bin liraya çıkarılmak isteniyor. Devlet Cumhurbaşkanının maaşını 81 bin TL yapmak zorunda ama vatandaşa gelince iş bulmak zorunda değil. Devlet dört tane makam arabasına böylesi bir ortamda 80 milyon lira vermek zorunda ama vatandaşa iş bulmak zorunda değil. Devlet kendi yakınlarına iş bulmak zorunda, kendi yandaşlarına iş bulmak zorunda ama vatandaşlara iş bulmak zorunda değil. Cumhurbaşkanlığı sarayının bir günlük harcaması eski parayla dört buçuk trilyonun üzerine çıkmış vaziyette. Yani devlet Cumhurbaşkanlığı sarayına günde dört buçuk trilyon para vermek zorunda ama öbür tarafa gelince vatandaşa iş bulmak zorunda değil. Yani devlet bunu sağlamayacaksa niçin var? İnsanların geleceğinin daha iyi bir şekilde olmasını teminat altına almayacaksa insanların daha mutlu müreffeh bir şekilde yaşaması için değil ise soruyorum size devlet niçin var?

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 23:38

Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209