Başkan Şahin, İşitme Engelliler Güreş Milli Takımını "Sofya'ya" Uğurladı.

Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde kampa giren İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı, çalışmalarını tamamlayarak, 26 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da düzenlenecek olan 2013 Defolimpik Oyunlarına katılmak için yola çıktı.

Başkan Şahin, İşitme Engelliler Güreş Milli Takımını

Kampı ziyaret ederek sporculara başarılar dileyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Kamp Eğitim Merkezi tarafından geleneksel olarak kesilen Şampiyona öncesi başarı pastasını da sporcular ile beraber kesti.

Başkan Şahin; Güreş Bizim Ata Sporumuz, Favori Biziz.

Al beyaz bayrağımızı ve marşların en güzeli ve en özeli olan İstiklal Marşımızı Sofya’da tüm Dünya’ya dinleteceğinize olan inancım tam diyerek sporculara destek veren Başkan Gazi Şahin; “ Her turnuvada, her Şampiyonda olduğu gibi Sofya’da ki Defolimpik Oyunlarında da yine bizler yanınızdayız. Çünkü güreş, bizim ata sporumuz bu nedenle en güzel dereceleri almanız temennimiz. Bu vesile ile hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Milliler Bütün Madalyalara Talip

Kampın çok verimli geçtiğini belirterek bütün madalyalara talip olduklarını söyleyen İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Antrenörü Erdoğan Karaali; “ Yaptığımız yoğun ve özverili çalışmaların sonucunu, en güzel dereceleri alarak göreceğiz. Sporcularımızın Defolimpik Oyunları'nda en iyi dereceleri alarak Ülkemizi temsil edeceğine olan inancımız tam” dedi. Antrenör Erdoğan Karaali; “ İlçe Belediye Başkanı Gazi Şahin’in her kampımızı ziyaret ederek, bizlerle sorunlarımız hakkında ilgilenmesi bizlere ayrı bir güç vermektedir. Bu sebepten dolayı, başta Sayın Başkan Gazi Şahin’e ve Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi personeline ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209