Başkan Piknikte Halay Çekti…

Sık sık sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, vakıflar ve dernekleri ziyaret eden Başkan İsmail Kavuncu, hafta sonu Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri piknik alanını ziyaret etti.

Başkan Piknikte Halay Çekti…
 Semih Dikyol ve Muhammed Esat Nuhoğlu ile birlikte ailece piknik yapan dernek üyeleriyle sohbet etti, onların dilek ve şikayetlerini dinledi.

Dernek, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları üyeleri her hafta sonu Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Tesisleri’nde piknik yaparak stres atıyor. 

Erzincan Refahiye ve Sağlık Köyü Derneği, Gümüşhane Kelkit Babakonağı Köyü ve Çimenli Derneği, Çorum Boğazkale Emirler Köyü, Sivas Zara Burhaniye Derneği ve Türk Kızılay İstanbul Şubeleri Eyüp Kemerburgaz Kurt Kemeri Tesisleri'nde piknik yaptı. 

Başkan Kavuncu piknikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinirken, "Vatandaşlarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmek benim için büyük mutluluk. Onlarla bol bol sohbet etme, sorunlarını, isteklerini dinleme imkanı buluyorum.  Biz çok büyük bir Eyüp Sultan ailesiyiz...  Bu büyük manevi sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman da öyle olacağız. 

Derneklerimiz,  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı yerler.  Tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle büyük bir kültür mirasına sahip olan bizler, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde, herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği, herkesin birbirleriyle şefkatle kucaklaştığı, sen, ben ayrımı olmadan, farklılıklarımızın zenginlik olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. 

Bu yolda doyduğu yerle doğduğu yer arasında güzel köprüler kurarak, kültür mirasımızı gelecek nesillere aktarma çaba ve gayreti içinde olan, İnsanlığa güzel hizmetler yapmayı kendine amaç edinmiş derneklerimizin her zaman yanındayız" dedi. 

Dernek üyeleri Eyüp Belediyesine ve Başkan İsmail Kavuncu’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.  Başkan Kavuncu piknik alanında çocukları da unutmadı… Çocuklar Başkan Kavuncu’ya sevgi tezahüratlarında bulundu.   

Pikniğe katılan vatandaşlar Türk Kızılay İstanbul Şubesi’nin organizasyonuna katkıda bulunarak kan bağışı yaptı.  Başkan Kavuncu,  ziyaret kapsamında şube üyeleriyle birlikte halay çekti. 

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209