Başkan Öz, Cumhurbaşkanı’nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Türk Dünyası Belediyeler Birliği heyetini kabul etti.

Başkan Öz, Cumhurbaşkanı’nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aralarında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün de bulunduğu Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) heyetini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.


Ziyarete Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kurucu Üye H. Hüsamettin Koçak, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Pendik Belediye Başkanı S. Kenan Şahin, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek katıldı.

Kısa süre önce seçilen yönetim kuruluna ve belediye başkanlarına başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Gül, "TDBB' nin Türk dünyasının yanı sıra Balkanlar, Rusya bölgesi ve Filistin'le de ilişki içinde bulunması memnuniyet vericidir. Siyaset ve hizmetin temel noktaları yerelden başlar. En önemli hizmet diyalog ve karşılıklı iletişim olacaktır. TDBB'nin Türk dünyasındaki belediyeler arasında bilgi ve hizmet transferini en iyi şekilde sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu ile TDBB yönetiminin yapacağı çalışmalara katkı sunmaya hazır olduğunu da vurgulayan Cumhurbaşkanı Gül, devlet başkanlarına mektup yazılması ve düzenlenecek organizasyonlara katılım noktasında destek vereceğini aktardı. Cumhurbaşkanı Gül’e kendilerini kabul etmesi ve gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı’na Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin yaptığı çalışmaları ve planlanan yeni projeleri anlattı. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ziyaretin sonunda kendisine birliğin bir hediyesini takdim etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209