Başkan Demir Yedikule’de

Fatih Belediye Başkanı güne esnafla birlikte başlıyor, çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Demir Yedikule’de
 Başkan Demir Yedikule’de 

Fatih Belediye Başkanı güne esnafla birlikte başlıyor, çalışmaları yerinde inceliyor.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir saat 08.00’de tüm belediye çalışanlarına telsizden “Hepinize hayırlı haftalar, iyi çalışmalar diliyorum” anonsundan sonra soluğu Yedikule’deki yol bakım onarım çalışmalarında aldı.

Başkan Demir belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi. Her gün esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden başkan Demir’in bu sabah ki durağı Yedikule esnafı oldu. Dükkânlara tek tek giren ve esnafın hatırlarını soran Başkan Demir onların sorunlarını dinleyip yerinde çözüm aradı. Yapılan yol çalışmalarından oldukça memnun kalan Yedikule esnafı belediyenin çalışmalarını takdirle karşıladı.

Esnaf, yapılan yol, trotuar çalışmaları sayesinde Yedikule’nin çehresinin değiştiği belirterek “ Başkan dediğin halkın içinde olur, Allah razı olsun sizden Her zaman ve her yerde bizim yanımızda oluyorsunuz. Dertlerimizi size bire bir aktarma imkânı buluyoruz. Esnaf ziyaretlerinizden son derece memnunuz. Sizleri aramızda görmek bize güven veriyor” ifadesini kullandılar.

Başkan Demir, yaklaşık 2 saat süren Yedikule esnaf ziyaretinde banka önündeki emekli vatandaşlarımızla da sohbet etme imkânı buldu. Sabahın erken saatlerinde Başkan Demir’i karşılarında gören emekliler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Emekliler mahalle ve sokaklarındaki ihtiyaçlarını Başkan Demir’e aktarma imkânı buldu.   

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209