Başkan Altunay Meslek Örgütleri ve STK’larla Birarada

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, haftasonu İstanbul Berberler Odası üyelerini ağırladı. Belediye Hizmet binasında yapılan toplantıya İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ile üyeler katıldı. Başkan Altunay’ın sonraki durağı ise Tekirdağ Hayrabolu ilçesi Aydınlar Köyü Derneği oldu.

Başkan Altunay Meslek Örgütleri ve STK’larla Birarada

 Başkan Altunay, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Altunay, haftasonu programında ilk olarak Belediye Hizmet Binası’nda berber esnafını ağırladı. Aralarında İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’ün de bulunduğu programda Başkan Altunay berber esnafının talep ve önerilerini dinledi. 

Başkan Altunay burada yaptığı konuşmada küçük ölçekli işletmelerin ve esnafın önemine değindi. Esnafların Türkiye ekonomisine büyük katkılar sunduğunu ifade eden Başkan Altunay,  “Sultangazi Belediyesi olarak her fırsatta esnaflarımızla biraraya gelmeye gayret ediyoruz. Berber esnafımızın öneri ve taleplerini dinlemek üzere biraradayız” dedi.

Berber esnafının hafta tatili gününün ilk kez Sultangazi’de uygulandığını belirten İstanbul Berberler Odası Başkanı Akyüz, “Sultangazi’de Pazar günlerini tatil yapmaya başladık. Diğer ilçelerde de yavaş yavaş uygulamaya geçtik. Desteklerinden dolayı Başkan ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Program sonunda ise İstanbul Berberler Odası Başkanı Akyüz, Başkan Altunay’a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Altunay daha sonra  Tekirdağ Hayrabolu ilçesi Aydınlar Köyü Derneği’nin konuğu oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım’ın da hazır bulunduğu toplantıda Dernek Başkanı Tamer Güler ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altunay, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209