BAŞKAN ALTINOK ÖZ ERZİNCAN'DA KARDEŞ BELEDİYELERİ ZİYARET ETTİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Erzincan'da kardeş belediye başkanlarıyla biraraya geldi. Erzincan’da gittiği her ilçede büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, kardeş belediyelerle ilişkilerin daha da güçlenmesi için çalışacaklarını söyledi.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ ERZİNCAN'DA KARDEŞ BELEDİYELERİ ZİYARET ETTİ
 BAŞKAN ALTINOK ÖZ ALTINBAŞAK BELEDİYESİ’NDE

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz, CHP Grup Başkanvekili Nihal Korkmaz, CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Dila Damla Öner, Tuncay Şahan, Yusuf Altay, Gökhan Yüksel, Yücel Süslü, Mehmet Tirgil, Mustafa Yüksel, CHP Eski İlçe Başkanı Nurettin Sarıbal ve Kartal Belediyesi eski Meclis Üyesi Ali Rıza İkisivri ile beraber Altınbaşak Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Başkan Altınok Öz ve beraberindeki heyeti Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat karşıladı. Burada bir süre sohbet eden Başkan Altınok Öz; Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat'a 'Kartal'ı seviyorum' yazılı plaket ve kahve fincanı takdim etti. Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat da Başkan Altınok Öz'e saatli tabak hediye etti. Ziyaret sırasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve yanındaki heyete, Erzincan'ın meşhur kara üzümü ikram edildi.

 

BAŞKAN ALTINOK ÖZ BÜYÜK KADAĞAN MAHALLESİ’NDE İNCELEME YAPTI

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Altınbaşak Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Büyük Kadağan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat ile birlikte Büyük Kadağan'da yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Altınok Öz, daha sonra Gül Elal Orman köprüsüne giderek köpru hakkında bilgi aldı.

 

Ziyareti boyunca birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Altınok Öz, Altınbaşak Kültür ve Cemevi'ni de ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, Cemevi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, GEÇİT BELEDİYESİ İLE BULUŞTU

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Altınbaşak Belediyesi’nin ardından ayağının tozuyla Erzincan Geçit Belediyesi’ne geçti. Başkan Altınok Öz, burada Erzincan Geçit Belediye Başkanı Metin Bal ile biraraya geldi. Geçit Belediye Başkanı Metin Bal ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başkan Altınok Öz, günün anısına Metin Bal’a plaket takdim etti ve kahve fincanı hediye etti.

 

MOLLA KÖYÜ'NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ'E YOĞUN İLGİ

 

Geçit Belediyesi’nin ardından ziyaretinin rotasını Molla Köyü’ne çeviren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ve beraberindeki heyet, Molla Köyü’nde de büyük ilgiyle karşılandı. Burada Molla Köyü Belediye Başkanı Kemal Şengül tarafından karşılanan Başkan Altınok Öz, Başkan Şengül'den Malla Köyü hakkından bilgi aldı.

 

ÇAĞLAYANLILAR BAŞKAN ÖZ'Ü BAĞRINA BASTI

 

Başkan Altınok Öz'ün bir diğer adresi ise Erzincan Çağlayan Belediyesi oldu. Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Bal ile görüşen Başkan Altınok Öz, Çağlayanlılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Çağlayan'ı gezen Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretin sonunda Başkan Altınok Öz Çetin Bal’a plaket takdim ederken Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Bal da Başkan Altınok Öz'e bakır işlemeli tepsi ve bakır çay takımı hediye etti.

 

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209