ANKARA’NIN İLK BAĞIMSIZ KADIN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI Belgin SAYDAN

ANKARA’NIN İLK BAĞIMSIZ KADIN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI Belgin SAYDAN

ANKARA’NIN İLK BAĞIMSIZ KADIN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI Belgin SAYDAN
ANKARA’NIN BAĞIMSIZ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI
Belgin SAYDAN

Neden aday oldum? Çünkü Ankara’ya artık bir kadın elinin değmesinin zamanının geldiğine
 Siyasi partiler özellikle Ankara- İstanbul- İzmir gibi büyük şehirlere asla bir kadını aday olarak göstermeyecekler, 80 yıldır göstermediler.

Durum onu gösteriyor ki bir 80 yıl daha geçse göstermeyecekler. Ben bir siyasi partiden aday adayı olsa idim beni aday olarak gösterirler miydi? Elbette hayır. Ben de yasaların bana vermiş olduğu seçilme hakkı ve özgüvenimle, yüreğimi ortaya koyup, Ankara'da doğmuş büyümüş, Ankara’nın sorunlarını bilen Ankaralı bir vatandaş olarak aday oldum. 80 yıl aradan sonra umuyorum ki Ankara’nın ilk kadın belediye başkanı ben olurum.
Özgeçmişim.
İlkokulu; Yenimahalle Gazi Osman Paşa İlkokulu liseyi; Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde bitirdim.1993yılında ÇANAKKALE 18 Mart Üniversitesi MYO inşaatteknikerliği bölümünden mezun oldum. Halen AÖF kamu yönetimi bölümü öğrencisiyim.
Uluslararası organizasyonlarda, fuarlarda, festivallerde, maddi kültürümüzün bir parçası olan geleneksel el sanatlarımızı yansıtan, kültürel defile organizasyonları düzenlemekte ve sunuculuk yapmaktayım. Nevzat Ayaz Anadolu Meslek Lisesinde, Türk Tanıtım Vakfında ve çeşitli mankenlik ajanslarında, mankenlik ve zarafet dersleri verdim.
2014 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı adayıyım. Yenimahalle’de oturmaktayım.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209