Alibeyköy Mahallesi’ne Çiçek Yağmuru...

Eyüp Belediyesi, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı Ramazan ayında da devam ettiriyor. Kampanyaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan ile birlikte sokak sokak dolaşarak saksılar içinde çiçek tohumu dağıttı.

Alibeyköy Mahallesi’ne Çiçek Yağmuru...

 Alibeyköy Mahallesi’ne Çiçek Yağmuru...

Eyüp Belediyesi, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı Ramazan ayında da devam ettiriyor.  Kampanyaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan ile birlikte sokak sokak dolaşarak saksılar içinde çiçek tohumu dağıttı.  

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun Alibeyköy Mahallesi’ndeki çiçek dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  İftar’dan bir saat önce mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Bürge ve Başkan İsmail Kavuncu, Başkan yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıttı.  Başkan Kavuncu, “Eyüp’te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik.Yemyeşil bir Eyüp için tüm mahallelerimize çiçek tohumu dağıtıyoruz... Vatandaşlarımız da bu konuda bize destek oluyor bu da bizim için büyük mutluluk dedi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209