Akşemsettinliler Sorunlarını Anlattı

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, halk günü toplantılarına 2013 yılında da devam ediyor

Akşemsettinliler Sorunlarını Anlattı
 Mahalle, esnaf ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra hafta içi her gün makamında vatandaşlarla buluşan Başkan, haftaiçi her gün saat 08:30’da halkın sorunlarını dinliyor.

Akşemsettin Mahallesi Alperen Caddesi Öğretmenler Sitesi sakinleri Başkan İsmail Kavuncu’yu halk gününde ziyaret etti.  Başkan Kavuncu site sakinlerinin sorunlarını dinledi. 

Eyüp Belediyesi’nde düzenlenen halk günlerinde sorunlarını dile getiren vatandaşlara aynı gün dönüldüğünü ve sorunun çözümü için anında işlem yapıldığını belirten Başkan İsmail Kavuncu, “Vatandaşlarımız bir sonraki gün halk gününe katılarak sorunlarının takibini yapabilir. Halk günlerini, halkımızın sorunlarını gün içerisinde çözerek bir sonraki gün onlara bunu bildirebilmek için erken saate aldık.  Vatandaşlarımız bir sonraki halk gününe katılarak sorunlarının çözümü konusunda neler yapıldığını takip edebilecek” dedi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, halk günlerinin yanında esnaf, mahalle, pazar, işyeri, sivil toplum kuruluşları, dernek ziyaretlerini ise sürdürüyor. Başkan burada hem çalışanlarla hem de diğer vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak onların dilek ve sorunlarını dinliyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209