“Akşam” Gözüyle Sultangazi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmaları kapsamında gazeteci ve yazarları ağırlamaya devam ediyor.

 “Akşam” Gözüyle Sultangazi
 “Akşam” Gözüyle Sultangazi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmaları kapsamında gazeteci ve yazarları ağırlamaya devam ediyor. Başkan Altunay’ın bu hataki konuğu Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya oldu. İlçedeki çalışmaları gezen gazeteci Küçükkaya, “Türkiye’deki hızlı değişimin Sultangazi’de de yaşandığını gördüm” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmaları kapsamında Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’yı ağırladı. Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Küçükkaya, ilçeyi gezerek çalışmaları değerlendirdi. Türkiye’nin hızlı bir değişimde olduğunu ifade eden gazeteci Küçükkaya, “Türkiye’deki değişim rüzgarının Sultangazi’de güçlü bir şekilde yaşandığına tanık oldum. Hem fiziksel hem de sosyolojik olarak muazzam bir ilerlemenin olduğunu görüyorum. Belediyenin bu değişimlerdeki katkısı oldukça büyük gözüküyor. Başkan Altunay’ın halkın içinden doğal biri olmasının da bunda etkisi var ve bu heyecan ekibe de riayet etmiş. Belediye Başkanı Altunay’ı ve ekibini yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Altunay da gazeteci Küçükkaya’ya teşekkür ederek; medya mensuplarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209