Akgül Ramazan’da Evlere Konuk Oluyor

Düzenlediği iftar programlarıyla her akşam binlerce Mamaklıyla bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, iftar öncesinde ve sonrasında da Mamaklıların evlerine konuk oluyor.

Akgül Ramazan’da Evlere Konuk Oluyor
Akgül, son olarak oğlu, gelini ve torunlarıyla yaşayan Ahmet Yıldırım isimli vatandaşın evine misafir oldu.

Ahmet Yıldırım son yıllarda Mamak’ta yaşanan değişime yakından tanık olduğunu ve bu değişimin kendisini çok sevindirdiğini söyledi.

Eski bir Mamaklı olduğunu dile getiren Yıldırım Akgül’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ramazan’ın ruhunu Mamak’ta her mahallede yaşatmaya çalıştıklarını dile getiren Akgül; “Birlik ve beraberlik ruhunu, kurduğumuz iftar çadırlarına ve mahallelerde gerçekleştirdiğimiz iftar sofralarına taşıyoruz” dedi. Ramazan alanında her akşam ayrı bir etkinliğin gerçekleştirildiğini dile getiren Akgül, Ahmet Yıldırım’ı torunlarıyla birlikte hoşça zaman geçirmek üzere etkinlik alanına davet etti.

Ahmet Yıldırım’ın torunlarıyla da yakından ilgilenen Akgül, çocuklara oyuncak hediye etti. Ramazan boyunca ev ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Akgül, bu özel günlerde vatandaşlarımızın duasını almak, onlarla sohbet etmek insana ayrı bir mutluluk veriyor dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209