Akgül, Pazar Denetiminde

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Ak Parti Grup başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyesi Hamza Aydoğdu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ile birlikte semt pazarını denetledi

Akgül, Pazar Denetiminde
HABERİN GALERİSİ
Akgül, Pazar Denetiminde

Akgül, Pazar Denetiminde

Akgül, Pazar Denetiminde

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Ak Parti Grup başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyesi Hamza Aydoğdu ve  Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ile birlikte semt pazarını denetledi. Zabıta ekipleri ile birlikte Mamak kapalı pazar alanını gezen Akgül, tezgâhları gezerek gördüğü eksiklikler konusunda da esnafı uyardı. Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Akgül, vatandaşın sorularını yanıtladı. Pazarlara herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Akgül, “Pazarcı esnafının da üzerine düşen görevler var tabi. Bunların başında vatandaşlarımıza parasının tam karşılığını vermektir” dedi. Mamak’ta 8 adet kapalı pazar inşa ettiklerini kaydeden Akgül, “Mamak’ta büyük bir ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazarlarımızı tamamlayarak, vatandaşımıza verdiğimiz sözü gerçekleştirdik. İlçemizin her yerine eşit hizmet götürmek bizim için ayrı bir öneme sahip” dedi. Vatandaşın yaptığı alışverişi bizzat kendisi tartan Akgül, “Vatandaşlarımız alışverişten sonra terazilerin doğruluğunu tespit etsin diye bütün pazaryerlerine terazi koyduk. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde alışverişlerini yapabilirler” diye konuştu.

 

8 adet kapalı pazar


Kapalı pazar alanları ile vatandaşın alışverişini artık daha nezih ve daha sağlıklı bir ortamda yapmaya başladığını belirten Akgül, “Hiç kapalı pazarı olmayan ilçemize 8 adet kapalı pazaryeri kazandırdık. İlki Fahrikorutürk Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan pazarımızı Mamak kapalı pazarı, Altıağaç-Karaağaç ve Gülveren mahallelerindeki pazaryerlerimiz izledi. Şu an da ise Akdere Mahallesi’nde yapımı yüzde doksan beş seviyesine ulaşan kapalı pazaryeri, Başak Mahallesi’nde yapımı yüzde yetmişlere ulaşan kapalı pazaryeri, General Zeki Doğan Mahallesi’nde yüzde otuz beş seviyesine gelen kapalı pazar yeri ve Abidinpaşa Mahallesi’nde yapımı yüzde yetmişi bulan kapalı pazar yerlerimizin çalışmaları devam ediyor. Pazar yerlerimizi altı pazar ve otopark üstü spor kompleksi olacak şekilde düşündük. Böylece pazar yerleri haftanın yedi günü aktif hizmet vermiş oluyor” diye konuştu. Pazarcı esnafı da Akgül’e teşekkür ederek, “Kapalı pazar yerleri sayesinde yazın sıcaktan kışın yağmur ve kardan kurtulduk. Şuan tertemiz bir ortamda satış yapıyoruz” dedi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209