AHİD’in yeni yönetiminden Akgül’e ziyaret

Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Ercan Kınacı ve yönetimi Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

AHİD’in yeni yönetiminden Akgül’e ziyaret
 AHİD’in yeni yönetiminden Akgül’e ziyaret

 

Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Ercan Kınacı ve yönetimi Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Kınacı, Mamak Belediyesi’nin ve Akgül’ün desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti. Kınacı, “Ankara’ya hizmet edenler olarak, çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Ankara kültürünü yaşatmak için Mamak Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz” dedi.

 

Ankara’nın köklü kültürü var

Geçtiğimiz beş yıl içerisinde hemşeri dernekleri ile bir arada olduklarını ve sivil toplum kuruluşlarına desteklerinin devam edeceğini  kaydedenAkgül; “Toplumsal değerlerimizin, kültürel mirasımızın canlı tutulması için sivil toplum örgütlerine her zaman ihtiyaç var. Hepimizin ortak amacı hizmet etmek. Hizmet noktasında gelen taleplere de kapılarımız sonuna kadar açık. Ankara’nın köklü kültürü var. Ve bunun gelişmesi için de el birliğiyle sizlerle birlikte çaba harcayacağız” dedi. Yeni seçilen yönetim kurul üyelerini tebrik eden Akgül, Mamak’ı el ele gönül gönüle hak ettiği güzelliklerle buluşturacaklarını söyledi. Akgül’e ziyarette AK Parti Grup Başkan vekili Faruk Gültekin, AK Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu, Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan, AK Parti ve CHP meclis üyeleri eşlik etti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209