Açık Havada Sinema Keyfi

Sultangazi Belediyesi, yaz akşamlarını “Sinema Günleri” ile renklendiriyor. Cumartesi ve Pazar günleri, Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda düzenlenen açık havada sinema günlerinde sevilen sanatçıların yer aldığı Türk sinema filmleri Sultangazililerle buluşuyor. Çocuklar için ayrıca Masal Kahramanları Parkı’nda animasyon film gösterileri sunuluyor.

Açık Havada Sinema Keyfi

Sultangazi Belediyesi, yaz akşamlarında düzenlediği Sinema Günleri ile açık havada ücretsiz sinema keyfi sunuyor. Her hafta  Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda bulunan amfi tiyatroya kurulan beyaz perde de  Özcan Deniz, Fahriye Evcen ve Demet Akbağ’ın başrollerinde yer aldığı filmler  gösterime sunuluyor.

Her haftasonu Cumartesi ve Pazar günleri;  "Evim Sensin",  "Fetih 1453",  "Hükümet Kadın" filmleri sinema severlerle buluşacak. 

Etkinlikler kapsamında ayrıca Masal Kahramanları Parkı’nda  animasyon film gösterileri sunuluyor.   "Buz Devri 4", "Sammy’nin Maceraları 1", "Madagaskar 3", "Çizmeli Kedi 2" ve  "Çanakkale 1915" filmleri çocuk izleyicileri bekliyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209