ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Abhazya Cumhuriyeti Sohum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve üyelerinden oluşan heyetle görüştü

 ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET
 ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Abhazya Cumhuriyeti Sohum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve üyelerinden oluşan heyetle görüştü. 

Heyette Abhazya Cumhuriyeti SOHUM Belediye Başkan Yardımcısı Konstantin Plia, Sohum Belediyesi Meclis Üyesi Dima Şlarba, Sohum Belediyesi Meclis Üyesi  Roland Gamgia, Sohum Belediyesi Hukuk Müşaviri Astamur Haşba, Abhazya Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı İgor Beraya, Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çoklar, KAFFED Danışma Kurulu Üyesi Sezai Babakuş, KAFFED Abhazya Çalışma Grubu Üyesi Muharrem Saran, Sakarya Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Akman, Sakarya Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can ve Mimar Osman Güdü ile Kartal ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi yer aldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, konuklara Kartal Tarihini anlatan kitap hediye ederken Sohum Belediye Başkan yardımcısı Konstantin Plia da dostluk ve dayanışmayı sembolize eden Abhazya kamasını Başkan Öz’e sundu.  Heyet, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ‘ün katkısı ile Kartal’da Mayıs ayında düzenlenecek Abhazya günleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Sohum Belediyesi, KAFFED ve Kartal Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak üç günlük festivalde Abhazya tarihi, müziği ve  kültürü tanıtılacak.

Sanatçı, müzisyen ve kültür adamları festival vesilesiyle Kartal’a konuk olacak. Bu arada Kartal Belediyesi ile Sohum Belediyesi arasında kardeşlik geliştirme adına çalışmalar yapılacak.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yener AŞ
Yener AŞ - 11 yıl Önce

bir abhaz olarak sayın başkanınımıza ve nezninde emeği geçen her belediye çalışanına Abhazya Etkinliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım
saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209