Başaran Ulusoy..

Hükümette kabine değişikliğine gidilebileceği ve bazı bakanların değişeceği bir süredir medya haberlerinde sıkça yer almakta.

Olur mu olmaz mı bilemeyiz ya da bakanlardan hangileri değişir, kimler gider ve yerine kimler gelir bilemeyiz. Mesela diyemeyiz ki Sağlık Bakanı Recep Akdağ gidecek ve yerine de Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Hasan Çağıl yeni Sağlık Bakanı olacak..

Elbet diyemeyiz de bilemeyiz de ama şayet olacak olursa bazı bakanların da önümüzdeki yerel seçimlerde bazı büyük şehirlerde Belediye Başkanı adayı olmak için ayrılacakları söylentisi de var.

Evet gerçekten önümüzdeki yerel seçimlerde kimler nerede başkan adayı olacaklar ya da gösterilecekler, rivayetler muhtelif..

Mesela İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanlığı adaylığı için sıkça Egemen Bağış ismi geçiyor medya haberlerinde, hatta Egemen Bağış'ın İstanbul Belediye Başkanı olacağının kesin olduğu ve bunun hiç kimse tarafından değiştirilemeyeceği söyleniyor.

Ancak bazı kulislerde de Başbakan’ında kafasında farklı bir isim bulunduğunu ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına Başaran Ulusoy'un aday gösterileceği de konuşuluyormuş.

Ancak şu ana kadar hiç bir kanattan bu konuda açılma yapılmamış olup sadece Egemen Bağış ismi ifade edilmekte ve Egemen Bağış'ta bu konuda sorulan sorular karşılığın da olursa iyi olur ne görev verilirse yaparım şeklinde açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için adı geçen Başaran Ulusoy ya da Ak Parti Kanadından da yakında bir açıklama gelir belki.

Ancak Ak Parti Başaran Ulusoy'u İstanbul'da Belediye Başkan adayı olarak gösterirse bu mevcut teamüller içersinde oldukça değişik ve ilginç bir seçim stratejisi olur ki ilginç bir manevra olarak değerlendirilebilir.

Bu durumda Başaran Ulusoy'un karşısına diğer partilerden ya da bağımsız kim çıkartılmış olursa olsun geçmişin algılanmasının dışında bir anlamı olmayacaktır.

İstanbul'un yeni Belediye Başkanı Egemen Bağış mı olacak yoksa Başaran Ulusoy mu.?

Bakalım önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Haa bu arada 2000 yılına girerken birileri Milenyum yılı diyorlardı, ehh benimde 2013 yılına PKK yılı ya da İmralı yılı ya da Kürtlerin yılı diyesim geliyor.

Baksanıza 2013 girer girmez NTV başta olmak üzere bütün medya ''Türkiye'nin gündemi İmralı Süreci'' diye başlık atıyorlardı.

Bu milletin tek meselesi, tek sorunu ve tek derdi İmralı Süreci ve Barış Güvercini Apo imiş de bu milletin haberi yokmuş. Eh yeni yıla girer girmez medyadan yetkililerden etkililerden etkisizlerden, en aşağıdakilerden, en yukarıdakilerden artık hep İmralı Sürecini, Barış güvercini Apo'yu, PKK yı, BDP'yi her gün dinler olduk. Karşı çıkanlar barış sürecini engelliyormuş muş, diyalog platformu bile kurulmuş, el etek ayak öpülürmüş..

PKK ya ve APO'ya karşı çıkanlar hainmiş ve eh artık ''hepimiz PKK yız yürüyüşleri bile yapılırken, öldürdüler mi öldürmediler mi,öldüler mi ölmediler mi, kim öldürdü, kimse öldürmedi mi? Sadece haber merkezinin haberine inanmak durumunda kalınan Fransa'da ki kadınların öldürüldüğü haberi PKK konusunu Avrupa zeminine de iyice yerleştirdikten sonra bir de en yetkililerin bile sadece provakasyon uyarılarıyla iyice çok önemli hale getirilen cenazelerin memleketlerinde defin haberleriyle Kürtler, PKK, BDP, APO adeta Devletin omurgası haline dönüştürüldü el birliğiyle ve açıkça bu güne kadar neden PKK Markasıyla Asker-Polis-Sivil binlerce insanımızın hangi platformcularla katledildiği de ortaya çıkmış oldu.

Ve M.Fethullah Gülen''el etek öpülür''dedi derlerken Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı Cemal Uşşak da İngiliz Habertürk'te Balçiçek eşliğinde Uşşak makamında açıklamalarla 2013 yılını PKK yılı 2013 yılını''Hepimiz PKK lıyız yılı'',''İmralı Süreci yılı'' ilan etmiş oluyorlar.

PKK’yı siyasallaştırıp APO'yu Başkan yapana kadar artık biz her gün İmralı Süreci, PKK süreci, Barış Kahramanı APO ve Kürt sorunu yalanlarıyla Yani Anayasa adı altında Türkiye Birleşik Federal Cumhuriyeti, Başkanlık oyunlarını seyrederek geçireceğiz.

Eee vatandaşların sıkıntısı mı var, işçi köylü, üretici, işsiz, emeklinin sıkıntıları mı var?

Durun hele şimdi moda İmralı süreci Barışçı Apo, Hepimiz PKK’yız ve Kürt sorunu,,

Herkes PKK ya kurbaaaağğnnn olsun.

Av. Cihan TUFAN

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209