SELVİ KILIÇDAROĞLU,”SEVGİ KARŞILIKLIDIR, KALICIDIR”

.

SELVİ KILIÇDAROĞLU,”SEVGİ KARŞILIKLIDIR, KALICIDIR”
 BAKIRKÖY’DE COŞKULU BİNLERCE KADIN SALONA SIĞMADI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “14 Şubat Sevgililer Günü” kahvaltısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve coşkularıyla salonu inleten binin üzerinde kadın katıldı.

Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü sanatçımız Müzeyyan Senar’ın şarkıları eşliğinde Mustafa Kemal Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu’nun fotoğraflarının slayt gösterisiyle başladı.

Bakırköy Belediye Başkanı  Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada İstanbul’un her yerinden kahvaltıya gelen kadınlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: Öncelikle sürekli  özgür,  mutlu ve ömür boyu sevgiyle kalmanızı diliyor ;14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyorum. Bugün burada birlikte beraber kahvaltı yaptığımız  kadınlarımızın  coşkusu ve heyecanı  yarınlar için umut verici. Milli mücadelede kucağında çocuğuyla sırtında top mermisiyle kilometrelerce yol kat eden kadınlarımızın mücadele ruhu neyse gezi eylemlerinde sokağa çıkan, hak arama mücadelesi veren kadınlarımızda aynısıdır. Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarının mimarı kadınlarımız ve gençlerimiz olacaktır.

Selvi Kılıçdaroğlu da Bakırköy Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Sevgi karşılıklıdır, kalıcıdır, bir ömür boyu sürer. Bugünlerde hem ülkemizde hem de çevremizde biraz karanlık bir tablo var. Ama Anadolu’dan her zaman hayal ettiğimiz güzellikler çıkmıştır. Gelecek günler çok güzel olacaktır.”dedi.

Tango gösterisinin de yapıldığı etkinlik Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun eşi Ömür Kerimoğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu’na çiçek vermesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209