ŞEHİT AİLELERİNE AKŞAM YEMEĞİ

ŞEHİT AİLELERİNE AKŞAM YEMEĞİ

ŞEHİT AİLELERİNE AKŞAM YEMEĞİ
 Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediyesi işbirliği ile Bakırköy’de ikamet eden şehit ailelerine Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılında Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Çetin Emeç Sergi Salonu’nda akşam yemeği verildi.

 

Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Askerlik Şube Komutanı Per. Kd. Albay İhsan Bursalı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Emniyet Müdürü Murat Çetiner ve Bakırköy Müftüsü Mustafa Akalın’ın yanı sıra yemeğe Kaymakamlık daire müdürleri ve Belediye başkan yardımcıları da katıldı.

 

Yemek öncesi bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ”Ülkemizin milli birlik ve beraberliği için canlarını ve kanlarını feda eden bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.” dedi.

 Yemeğin ardından  Bakırköy Müftüsü Mustafa Akalın’ın okuduğu duaya şehit aileleri gözyaşları içerisinde eşlik ettiler. Daha sonra Öztürk, Kerimoğlu ve Bursalı şehitlerin annelerine, eşlerine, çocuklarına ve kız kardeşlerine çiçek sundular.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209