Mesleki Beceri İstihdamın Önünü Açar

Mesleki Beceri İstihdamın Önünü Açar

Mesleki Beceri İstihdamın Önünü Açar
 Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksek Okulu Büro yönetimi sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünde eğitim gören öğrenciler, sektör uygulamaları dersi kapsamında, 2014-2015 eğitim-öğretim bahar yarıyılı süresince haftada 1 gün, öğlene kadar 1.grup, öğleden sonra 2.grup olmak üzere 33 öğrenci Elmadağ Belediyesi Başkanlığına bağlı Müdürlüklerde uygulamalı eğitim alacaklar.

Öğrencilerin İlk İş Tecrübesi Elmadağ Belediyesinde

Öğretim Görevlisi Nimet Özgül Ünsal; “Öğrencilerimizin Elmadağ MYO büro hizmetleri ve sekreterlik bölümünde aldıkları eğitim sonucunda sektör uygulamaları dersi ile teorikte öğrendiklerini uygulamaya dökerek eğitimlerini tamamlamış olacaklardır. Ankara Üniversitesi Elmadağ MYO olarak bu imkânı öğrencilerimize tanıdıkları için Elmadağ Belediye Başkanımız Gazi şahin’e teşekkür ediyoruz.”dedi.


Öğrencilerin teorikten pratiğe geçişine Belediye desteği

Başkan Gazi Şahin; “Kurumumuza gelen öğrencilerimizin okuldan aldıkları eğitimlerin uygulamadaki rolünü görmelerinin faydalı olacağına inanıyoruz. Mesleki gelişiminiz, mezun olduktan sonra iş bulabilme imkânlarınızın arttırılması açısından önemlidir. Bu konuda gençlerimize elimizden gelen desteği sunmak istediğimiz için bu projede yer almak istedik.”dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209