KONYA’DAKİ İLKOKULA DOSTLUK ELİ UZATTILAR

KONYA’DAKİ İLKOKULA DOSTLUK ELİ UZATTILAR

KONYA’DAKİ İLKOKULA DOSTLUK ELİ UZATTILAR
 CHP’Lİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ  KONYA’DAKİ İLKOKULA DOSTLUK ELİ UZATTILAR      

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beylikdüzü Gençlik Kolları, Konya’nın Güneysınır İlçesi’ndeki Sarıhacı İlkokulu’na dost eli uzattı.

CHP’li gençler Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Yavuz ile Sarıhacı Köyü’ne giderek yardım malzemelerini teslim ettiler.

CHP’li gençler ilkokul  öğrencilerine laptop, bot, mont, atkı, bere, eldiven, çorap, diş macunu, diş fırçası, çikolata, beslenme çantası, okul için de halıfleks verdiler.

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz’un yaptığı açıklamada şunlar söyledi: ‘Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terkeder’ demiş, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve bizde Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Gençlik Örgütü olarak Atamızdan aldığımız bu referansla ülkemizin  geleceği olan çocuklarımızın eğitimi için yola çıktık.  Konya, Hz.Mevlana’nın şehridir ve Hz.Mevlana demek hoşgörü demek, sevgi demektir. Bunun için Konya’dan yardım kampanyamıza başladık.   Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de Konya ve Hz.Mevlana ile ilgili bir sözünü size anımsatmak isterim ‘Ne zaman bu şehre gelecek olsam, içimde bir heyecan duyarım. Hz. Mevlana düşünceleriyle benliğimi sarar. O çok büyük bir dahi, çağları aşan bir yenilikçi…’  .Biz Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Gençlik Kolları olarak, dili, dini, ırkı, cinsiyeti her ne olursa olsun yardıma ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olacağız. Konya Güneysınır İlçesi Sarıhacı Köy İlkokulu bunun için bir başlangıç olacaktır. İlerleyen günlerde gençlik kolları olarak yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209