DÜNÜN GENÇLERİ BUGÜNÜN GENÇLERİ İLE BULUŞUYOR

DÜNÜN GENÇLERİ BUGÜNÜN GENÇLERİ İLE BULUŞUYOR

DÜNÜN GENÇLERİ BUGÜNÜN GENÇLERİ İLE BULUŞUYOR
 Bakırköy Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri Bakırköylülerle gençleri buluşturmak amacıyla hayata geçirilen  “Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile Buluşuyor Projesi “nin  ilk toplantısı  Bakırköy Belediyesi  Ataköylüler Evi’nde yapıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen    ilk toplantıya Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Gegez, 60 Bakırköylüler ve  Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencileri katıldı.

Yaklaşık 3.5 ay sürecek proje ile Ataköy 9.10.Kısım ile Ataköy 3.4.11. Kısım Muhtarlarının belirlediği 60 yaş üzeri donanımlı, meslek sahibi, tecrübeli 60 yaş üzeri Bakırköylüler ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Yrd. Doç Dr. Zübeyde Öktem’den topluma hizmet dersi alan öğrenciler her hafta Perşembe günleri Ataköylüler Evi’nde  10.00-12.00 saatleri arasında deneyim paylaşımında bulunacaklar, beraber geziye katılacaklar.

Projenin hayata geçirilmesinin çok önemli olduğunu  söyleyerek açılış konuşmasına  başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: Yüreği her daim genç olan Bakırköylü büyüklerimiz ile üniversiteli öğrencilerimizin bir araya gelmelerini çok önemsiyorum. Biliyorum ki değişimin ve gelişimin öncüsü gençlerimiz ile yüreğiyle, birikimleriyle, tecrübeleriyle,  akıllarıyla genç kalan büyüklerimiz  çok önemli paylaşımlarda bulunacaklar. Son yıllarda teknolojinin ilerlemesiyle gençlerimizin içe dönük yaşam sürmeleri beni üzüyor. Gençlerimiz; sosyal medyada 5 bin  takipçim var diyor ama sokağa çıktığı zaman bir tane bile arkadaşı olmuyor. Bu yüzden Bakırköy Belediyesi olarak bu projeleri desteklemeye her zaman devam edeceğiz.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209