ÇOCUK EVLERİNDE KARNE HEYECANINA KERİMOĞLU’DA ORTAK OLDU

Bakırköy Belediyesi’nin ilçede ücretsiz hizmet veren 7 çocuk evindeki 573 öğrenci karnelerini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun elinden aldı.

ÇOCUK EVLERİNDE KARNE HEYECANINA KERİMOĞLU’DA ORTAK OLDU
 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,belediyenin Basınköy,Ataköy,Kartaltepe ve Osmaniye Mahallerinde bulunan 7 çocuk evindeki 3-5 yaş arası çocukların ilk yarı karneleri verdi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İnanıyorum ki çocuğumuzun almış olduğu dönem karnesi, eğitim hayatında alacağı nice başarılara sağlam bir temel oluşturacaktır.Aynı zamanda; okulumuzda geçirdiği  mutlu günlerinin de tüm hayatı boyunca aynı şekilde sürmesini dilerim.Çocuklar geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir. “Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir”.Mustafa Kemal’in  bu sözünü ve öğretmenlik görevini kendine ilke edinmiş başarılı eğitmenlerimizin velilerimizin  üstün gayretleri ile çocuklarımızın  sonsuz hayal gücü birleşince ortaya bu güzel dönem çıktı.Aydınlık geleceğimizi emanet edeceğimiz minik ellere sağlık, başarı ve sevgi dolu yarınlar dilerim.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209