Camiden çalınan ayakkabısını hırsızdan satın aldı.

Camiden çalınan ayakkabısını hırsızdan satın aldı.

Camiden çalınan ayakkabısını hırsızdan satın aldı.
 Güngören’de Cuma namazını kılmak üzere gittiği Mevlana camisinde namaz çıkışı ayakkabılarının çalındığını fark eden üç kişiden biri olan A. Ö. olayı diğer vatandaşlarla birlikte polise ihbarda bulunmaktan son anda vaz geçtiler.

A.Ö., arkadaşlarının üzülme yarın git Eminönü’nde satın alırsın diye takılmalarına içerlenmiş ve bir gün sonra Eminönü’ne gitmiş bir de ne görsün; çalıntı ayakkabıların satıldığı… Sokakta 180 TL satın aldığı ayakkabılarının sergilendiğini ve üzerine satılık etiket  olduğunu görür. Satıcıya ayakkabılarını fiyatını sordu. Satıcı 40 Türk Lirası deyince A.Ö ayakkabıların kendisinin olduğunu bir gün önce camiden çalındığını biraz indirim yapında ayakkabımı alayım sana 20 lira vereyim deyince satıcı; asla olmaz. Ben,  zaten yirmi liraya alıyorum der ve tartışma pazarlığa dönüşür ve A.Ö.  Çalıntı ayakkabı satıcısından 25 lira ödeyerek ayakkabılarını ikinci kez satın alır.

 A.Ö. ; ‘’vatandaşların hırsızların yüzünden camilere girmeye korktuklarını,  yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini, çalıntı mal satanların cezalandırılması gerektiğini söyledi. Söyleşi sonunda da espiri yapmaktan kendini alamayan A.Ö. ama her şeye rağmen yine de şanslı olduğunu 180 TL. ayyabıyı 25 Tl satın aldığını söyleyerek mesaj vermekten de geri kalmadı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209