12.CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN MI?

        O kadar konuşuldu, tartışıldı. Olur mu , olmaz mı? Olmaması mümkün olmayan bir şeyi tartışmakta ayrı saçmalık. Bunun dışında, muhalefet tabanın beklenilen çatı adayının dış kapının dış mandalı şeklinde ortaya çıkması da bu işin tek turda nakavtla, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 12.Cumhurbaşkanı olacağının kanıtıdır.

Halkın oylarıyla belirlenecek olan bir seçimde doğru düzgün tanınmayan ve özellikle CHP’nin asıl organik yapısına ters bir adaya destek vermesi ne kadar elim bir durumda olduğununda ispatıdır. Sayın Savcı Sayan’ın dediği gibi CHPnerdeyse umreye kafile gönderecek duruma geldi. 

Muhalefet cephesinin anlamadığı şu; söylenilen gibi burada sadece dini öğeleri kullanarak sevdirmedi kendini Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Halk ona inandı, güvendi. Yüreğiyle konuştu, yüreklere girdi. 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde o kadar yıpratma çabalarına rağmen halk ne yaptı? Bildiği her şeyi unuttu sadece yüreğinin sesine kulak verdi.Önemli olanda budur zaten. İnsanların yüreklerine girip, büyük bir aşkla inanmak, hissettirmek. Şimdi ise sanılıyor ki MHP - CHP kardeşler Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamaz. Buna kendileri bile inanmazken halkı nasıl inandıracaklar o da ayrı bir muamma... Ama ben, şahsım adına kendilerini kutluyorum(!)

Burada en doğru aday kazanabilme olasısızlığına rağmen HDP’nin adayı Sayın Selahattin Demirtaş. Çünkü kendiside inandığı yolda yürüyen ve bu yolda uzun yıllar mücadele vermiş halkına yakın ve samimi davranan biri. Ben şuna da eminim ki birçok Chp’li de Sayın Selahattin Demirtaş’a oy 
verecek.Sebebi de Chp’nin çatı adayının kendi ilkelerine ters biri olup, en azından Sayın Selahattin Demirtaş’ın halktan biri olması. 

Yani demem o dur ki; siyaset yapan kişiler günü kurtarmanın derdine düşerse; işte böyle perşembenin gelişini çarşambadan görür.Siyaset evet çoğu zaman karmaşık ve oyunlar silsilesi olabilir. Ama bu kudret, sabır, samimiyet ve geleceğe görebilen er kişi işi. O yüzden beceremeyenler daha fazla partilerine zarar vermeden emekliye ayrılsınlar bence.Sözün özü, 12.Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Vatana millete hayırlı , diğerlerine geçmiş olsun vesselam...


Reyhan Aydın
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suna sert
Suna sert - 10 yıl Önce

Yazı yazmak her kişinin harcı değil ,üç aşağı beş yukarı herkes bunları yazabilir .Keşke ufkunuz daha geniş olsaydı ve imla kurallarına dikkat etseydiniz ! Olasısızlık diye bir kelimemiz yok .Daha dikkatli ve etkin yazarsınız umarım.

Ali Fırat YALÇIN
Ali Fırat YALÇIN - 10 yıl Önce

Ablam bende yazsam paylaşırmısın :)

Erdal şenol
Erdal şenol - 10 yıl Önce

Yüreğine kalemine sağlık. Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun

banner309

banner225

banner209