MERHABA SİZİNLEYİZ

 Fatih için yaptığımız, yapacağımız etkin habercilik anlayışımıza yazılı ve görsel alanda devam ediyoruz. 
Öncelikli Fatih haberleri olmak üzere tüm yurt ve dünyayı takip ederek haberdar olmanızı sağlayacağız.Bağımsız habercilik yapma çabamızda yanımızda olmanızı rica ediyorum. 
Enkaz altında kaldıktan sonra yardım istemek yerine tedbirimizi alarak toplum adına yapılacak her türlü faaliyete destek olmak, bu konuda öncülük yapanlara elimizden geldiği ölçüde destek vermek gerekmekte. 
Haberi aldığımızda kendi düşüncemizde değil, doğru olanın yanında olmak önemlidir.Eleştirilerin yapıcı olması, tartışılanın bilinmesinden geçecek, asıl konu masaya yatırılarak güzel ve anlamlı faaliyetler değer bulacaktır. 
Yapılanın anlamı çoğulcu katılımlarla değer bulacaktır.Hiçbir konuda fikri olmayanın isteği itibar kazanamaz.Fikir ve düşünce anlatılanın anlayabilecek kişilerle muteber olacağı varsayımı ile araştırmalara devam edeceğiz.
Sizler adına yapacağımız çalışmalara desteğiniz sizlerin de aktif rol almasını gerektiriyor.Yukarıda belirttiğim gibi sesimi duyan var mı diye seslendiğimde çaresiz bir durumda olmamanızı diler, bugün yapılacakları yarınlara erteleme duyarsızlığından vazgeçildiği, yaşanılacak güzel ortamlarda hep birlikte olma dileğiyle.Saygılar sunarım. 
SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE
YORUMLAR
METIN ALI ALAN
METIN ALI ALAN - 11 yıl Önce

Mrb suleyman bey agzınıza kalemınıze kuvvet yazılarınızın devamını beklerım saygılar

banner309

banner225

banner209